Tottenham, Altay Bayındır'ın peşinde! 25 milyon avro...

İngiliz ekibi Tottenham, kaleci Altay Bayındır'ı satmak istemeyen Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Tottenham, Altay Bayındır'ın peşinde! 25 milyon avro...
Tottenham, Altay Bayındır'ın peşinde! 25 milyon avro...
GİRİŞ 30.04.2021 18:24 GÜNCELLEME 30.04.2021 18:24
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Bu sezon Hugo Lloris'in düşük performansı ve yükselen yaşı sebebiyle İngiliz ekibi Tottenham, kalesinde kan değişimi yapacak. Bir süre önce İngiliz basınında Altay'a ilgisi olduğu belirtilen Tottenham'ın, genç file bekçisi için resmi adım atacağı kaydedildi. Fenerbahçe'nin Altay'ı satmak gibi bir düşüncesi yok ama 25 milyon euronun üzerinde teklif gelirse durum değişecek.

Sarı-Lacivertliler'in kalecisi Altay Bayındır'ın Tottenham'a gideceği iddialar giderek güçleniyor. İngiliz sitelerinde ve Tottenham forumlarında Altay için resmi temasın kurulacağına dair bilgiler paylaşıldı. Tottenham taraftarı, şubat ayında Altay'ın takıma kazandırılma ihtimalini olumlu karşılamıştı. İngiliz ekibinin aslında genç kaleciye Ankaragücü'ndeyken beri bir ilgisi var ama Fenerbahçe o dönem aceleci davrandı.

FRANSIZ KALECİNİN DÖNEMİ BİTTİ

Jose Mourinho ile yollarını ayıran Tottenham, önümüzdeki sezon uzun yıllar rekabet edecek bir takım kuracak. 35 yaşına gelen Fransız kaleci Lloris'in her geçen gün düşen performansı ve ilerleyen yaşı, İngiliz ekibini kan değişimine mecburen sürükledi. Maddi durumu iyi olan Premier Lig ekipleri, 20 milyon euro seviyelerindeki bonservis bedellerini rahatlıkla karşılayabilir. Fenerbahçe Altay'ı kesinlikle satmak istemiyor ama bunu değiştirebilecek bir ücret de var.

25 MİLYON EURODAN AŞAĞISI ASLA

Fenerbahçe, 23 yaşındaki kalecisinin uzun yıllar takımda kalmasını istiyor. Altay'ın yerini doldurmak isterken daha fazla zarar edilebileceği bilinci de hakim. Ancak 25 milyon euro üzerinde teklif gelirse her şey değişir. Yaz transfer döneminde Tottenham'ın bu parayı gözden çıkarabileceği konuşuluyor.

YORUMLAR 67
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Altay gerçekten iyi kaleci 45-50 mılyon eurodan kesinlikle aşağıya verilmesin
    Cevapla
  • Raz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Liverpool alsın.Fecaat bir kalecisi var.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelişimini devam ettirirse dünyanın en iyi kalecilerinden olur.Kaliteli bir kaleciye de 25 milyon euro premier ligde verilir.Fb yönetiminin yerinde olsam satarım.Gelecek seneden sonra Türk takımlarının şampiyonlar ligi geliri olmayacak.Tek çıkış yolu genç futbolcuyu geliştirip satmak.Aci ama gerçek.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Beşiktaşlıyım ama bence Türkiye'nin en iyi kalecisi Altay'dır. Altay Hakikaten çok iyi bir kaleci Uğurcan'ı Milli Takımda izledim son maçta Milli takımı batıran isim olmuştu.
    Cevapla
  • Engo 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan varken Altay kimdir ya.. tottenham kafayı yemiş elinde kalacak altay
    Cevapla
  • Taba 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Ugurcani son maçlarda izledin mi? Beşiktaş maçından sonra performans kaybı var.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlardan daha iyi biliyosan git yönetici ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle