Fenerbahçe'de kara tablo! 18 futbolcu 32 kez...

Fenerbahçe'de sezon başından beri 18 futbolcu tam 32 kez sakatlık yaşadı. Oyuncuların düzenli olarak yapılması gereken önleyici sakatlık testlerine girmediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de kara tablo! 18 futbolcu 32 kez...
Fenerbahçe'de kara tablo! 18 futbolcu 32 kez...
GİRİŞ 16.03.2021 11:21 GÜNCELLEME 16.03.2021 11:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Evindeki Gençlerbirliği maçını kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılma ihtimali sıcaklığını korurken, sarı-lacivertlilerde kötü futbolun altında, hem mental hem de fiziksel eksiklikler yatıyor. Bulut'un 'mental sorunlarımız var' söylemine rağmen F.Bahçe, psikolojik olarak da toparlanamadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlık önleyici testlerin de yapılmadığı iddia edildi.

EKİPMAN VAR AMA TEST YAPILMIYOR

Önleyici sakatlık konusunda istenilen düzeye ulaşamayan Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçında Novak ve Gökhan Gönül'ü kaybederken, bu sezon 18 futbolcusu toplamda 32 kez sakatlandı. Çek sol bek bu sezonki ikinci sakatlığını yaşarken, milli sağ bek 5. kez bu duruma düştü. Oyuncuların her iki ayda düzenli olarak yapılması gereken önleyici sakatlık testlerine girmediği, bu durumun da yaşanan sakatlıkları artırdığı öğrenildi. Fenerbahçe'de ekipman olmasına rağmen testler için gerekli çalışmaların aksadığı ifade ediliyor.

FİZİKSEL OLARAK DÜŞÜŞ GÖSTERDİ

İkinci yarılarda üstünlüğü rakiplerine veren Fenerbahçe'de ikili mücadele kazanma sorunu da yaşandı. Kanarya, yüzde 50.3'lük kazanma yüzdesiyle 11. sırada yer alırken, yüzde 48.8'lik hava topu değeriyle de 13. sırayı görebildi. Sarı-lacivertliler, istatistiklerde de neredeyse hiçbir değerde ligin ilk sırasına yerleşemedi. Topa sahip olmada (%53) 5, başarılı pas değerinde (372) 7, pas başarı yüzdesinde (%82,4) 6. sırada kendisine yer bulabildi.

DESTEK ALINSA DA HUZUR SAĞLANAMADI

Fenerbahçe, mental sorunların üstesinden gelebilmek için Spor Psikoloğu İbrahim Eke ve ekibi ile anlaşmaya varmıştı. Ancak sarı-lacivertliler kendilerinden psikolojik destek alsa da iç huzur ile ilgili sorunlar çözüme kavuşamadı. Bunun sonucunda da da sinirlerine hâkim olamayan bazı oyuncular kadro dışı kaldı. (Sabah)

YORUMLAR 23
  • ismail66 3 yıl önce Şikayet Et
    burakin 4 haftada ben yöneteyim bunlar
    Cevapla
  • ÇAYCUMA.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Caner niye geldi acaba??.Bunlardan bir cacik olmaz Beşiktaşa gittiler bir nr beşiktaşliyiz .Bu ne sonra gel Fenere ben olsam onlari Fnerin kapisindan içeri sokmazdim .Serdaraziz bu futbolcunun topla alakasi yok .Fener üç oyuncu eksik başliyor.
    Cevapla
  • kendi-isine bak 3 yıl önce Şikayet Et
    kagit fabrikasi cimento fabrikasi
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplarsan hep dedeleri olacağı budur.
    Cevapla
  • Derman 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol bulut gitmeli yerine kendini saydirabilen bir hoça gelmeli diktatör kibi oynamayanin söz dinlemeyeni ezeçek erol bulut kendini saydiramiyor ezdiriyor kendini
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yaşını aşmış futbolcularda sakatlık kaçınılmazdır - ama bunu ali koç a anlatamazsın - kafa yok - mesut gökhan caner - bunlarla hiçbir takım hiçbiryere varamaz - adamlar paraya doymuşlar - genç aç yetenekli oyuncu bulmadan yapılan sözde star transferleri ile fenerin geldiği yer kendi sahasında yenilme rekoru kırıp hatayı kendilerinde arayacaklarına hakemlere yürümek - kendi kalene gölü de hakem mi attı - sen önce o gaassaray artığını gönder - adam ın bu kaçıncı kendi kalesine attığı gol - kör bile görür yediği naneleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle