Christoph Daum'dan F.Bahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, birkez daha gündeme gelmesi üzerine açıklamalarda bulundu: "Şimdi konuşmanın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum."

Christoph Daum'dan F.Bahçe açıklaması!
Christoph Daum'dan F.Bahçe açıklaması!
GİRİŞ 23.02.2021 09:40 GÜNCELLEME 23.02.2021 09:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin evinde Göztepe'ye mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılması gerektiği yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Yeni teknik direktör adayları da ortaya atıldı. Bu isimlerin başında Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Christoph Daum geliyor.

ŞİMDİ SUSMA ZAMANI!

Fenerbahçe'de görev aldığı 4 sezonda 2 kez şampiyonluk yaşayan, diğer 2 sezonda da şampiyonluğu son maçta kaçıran Christoph Daum, Sarı-Lacivertliler'le ilgili sorulara, "Taraftarların destek mesajları için teşekkür ediyorum. Ancak şimdi konuşmanın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullanarak yanıt verdi. Son dönemde sosyal medyada Türkiye paylaşımları ile ise "Sosyal medya hesabımdan fotoğrafları paylaştım çünkü Türkiye benim ikinci vatanım." diye konuştu. (Akşam)

YORUMLAR 15
  • Yücel toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisini verin vilas boası getirin sqygılar ali koç
    Cevapla
  • sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bu daum dan anca kurtulduk hala mı daum .. istifa ettureceksunuz laaaa
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda Emre, Volkan gibi eskilerin derhal gitmesi lazım. Takım içinde bir huzursuzluk var gibi. Caner gibi başına buyruk hareket edenler gitmeli. Bir frikik atılacak bakıyosun Caner orda, bir taç atılacak, bir korner atılacak bakıyosun Caner orda. Her oyuncunun görev taksimlerinin yapılması, Frikikleri kimin atacağı, korneri kimin atacağı vs. bilinmeli. Son Göztepe maçında frikik atılacakken topun başında üç oyuncu birden bekliyodu. Şimdi bu olanlara kim mahal veriyor derseniz, tabiiki Erol hoca. Takıma geldiğinde ilk önce bu işleri yapacaktı. Bizim bu eskilerden takıma hayır yok
    Cevapla
  • Ergün soyarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Takıma erol bulut ekibiyle gelmedi kenarda takıma çok karışan var evet hepsi gitmeli bu takıma rıdvan Dilmen gelmeli
    Cevapla
  • Attila 3 yıl önce Şikayet Et
    FB'ye yabancı teknik direktör gelmeli. Yerliler inanılmaz korkak oynatıyorlar takımı ve inanılmaz takıntılılar. Aykut zamanında Özer'e, Hasan Ali'ye, Baroni'ye, Alper'e falan takmıştı kafayı. Ne kadar kötü oynarlarsa oynasın banko oynatıyordu. Ersun da Tolga'ya, Tolgay'a, Jailson'a kafayı takmıştı.
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin tek sorunu yöneteci pozisyonunda birçok eski fenerli futbolcunun klüp kararlarına olumsuz yansımalarıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle