Emre Belözoğlu'na flaş çağrı! "Sahaya in"

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, Emre Belözoğlu'na seslenerek "İn sahaya derim, bundan kötüsü olmaz" dedi.

Emre Belözoğlu'na flaş çağrı! "Sahaya in"
Emre Belözoğlu'na flaş çağrı! "Sahaya in"
GİRİŞ 10.02.2021 09:57 GÜNCELLEME 10.02.2021 09:57
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, derbide Galatasaray'a karşı aldığı yenilgi sonrası Ziraat Türkiye Kupası'nda da Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak kupaya veda ett. Sarı lacivertli takımda Teknik Direktör Erol Bulut eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu da karşılaşmayı Selçuk Şahin'le birlikte tribünde takip etti. 42. dakikada Fernandes'in golü ve ardından Lemos'un gördüğü kırmızı kartın ardından morali bozulan Emre Belözoğlu, düşünceli görüntüsüyle dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin Başakşehir'e mağlup olduğu maçın ardından Beşiktaş ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, sosyal medya hesabında sarı lacivertlilerin kötü oyununu değerlendirdi. Fenerbahçe'nin oynadığı futbolun yetersiz olduğunu ifade eden Kahveci, çarpıcı iddialarda bulundu. Sarı lacivertlilerin bu sezon şampiyon olsa dahi Erol Bulut ile yola devam etmeyeceğini ifade eden Kahveci, Emre Belözoğlu'nun radikal kararlar alacağını belirtti.

Nihat Kahveci, arkadaşı Emre Belözoğlu'na seslenerek 'İn sahaya derim, bundan kötüsü olmaz' ifadelerini kullandı.

Kahveci'nin sözleri şöyle;

"Emre Belözoğlu yerinde olmak istemezdim. Görevini yap bu futbolu izle misali. Çok üzgündür. Turu geçse de Sevgili Erol Bulut bilemiyorum kaç Fenerbahçe taraftarını memnun eder. Harun hata yapmaya çıkmış gibi oynadı. Szalai ‘ye ayak uyduramadılar."

YORUMLAR 49
  • Skoko 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e Yılmaz Vural yakışır.getirin şampiyonlar Ligi'nde final oynatsın :)))
    Cevapla
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • kahveci 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen merak etme kahveci. Yerine kahveci var.
    Cevapla
  • Alexia 3 yıl önce Şikayet Et
    Orada Emre ve Volkan durdugu surece hicbir Teknik direktor basarili olamaz ,bunu anket yapin yuzde 90 herkes bu gorusumu onaylar
    Cevapla
  • Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş Lig başlamadan önce yazmıştım bu Emre'nin olduğu yerde hiç Bir hacanin şansı yok Erol zaten bu takıma yetersiz
    Cevapla
  • Khado 3 yıl önce Şikayet Et
    Rakipler sürekli suçu Emre'ye atıyorlar. Niyetinizi biliyoruz ama Emre size futbolcu aldırmıyor, o yüzden Emre gitsin diyorsunuz. Yemezler canım yemezler.
    Cevapla
  • ezik bahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    emre kalsın kalsın ki karbonat erol ve çirkef emre birlikte rezilleri oynasınlar ho ho hı hu
    Cevapla
  • yunaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    FB nin birinci sorunu Emre ve Volkan Demirel dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle