Erol Bulut: 1800 metrede top oynuyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-0 galibiyetle sona eren BB Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: 1800 metrede top oynuyoruz
Erol Bulut: 1800 metrede top oynuyoruz
GİRİŞ 11.01.2021 19:57 GÜNCELLEME 11.01.2021 19:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı BB Erzurumspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün zor bir deplasmanda hava şartları normal olmasa da gene Erzurum baktığımızda daha soğuk oluyor bugün 4-5 derecede top oynadık. Zemin biraz kötüydü, istediğimiz oyunu ilk yarıda da tam anlamda sahaya yansıtamasak da yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeye çalıştık, birini değerlendirdik. İkinci yarıda daha çok istediğimiz şekilde oyunu gerçekleştirip, baskılı oynamaya çalıştık. Nitekim iki ve üçüncü golü atmış olduk. Kalemizde hiç pozisyon rakibe vermedik. Biraz farklı bir oyun olması gerekiyordu. Erzurum’a karşı hava ve saha şartlarından dolayı. Akıllı oyun, 3 puan. Yolumuza 3 puanla devam ettiğimizden dolayı futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum. Sonuçta 1800 metrede top oynuyoruz. İstanbul farklı, diğer şehirler biraz daha farklı. Biz her anlamda bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Zaten sahada gösterdiğimiz performanstan belli oldu." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 14
  • HAZMAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadarda komiksiniz.. Adam lider oldu çekemiyorsunuzz dimii. Adam Türkiyenin JÜRGEN KLOPP'u resmen dahada iyi olacak.Türkiyenin en iyisi olucak. Bunu yazın kenara sonra okursunuz.
    Cevapla
  • izmirkartalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek siz mi oynuyorsunuz? Şaşkına bak ya.... Başka takımlar Erzuruma gittiğinde deniz seviyesinde mi oynuyorlar sandın. Oğlum orayı Alanya la mı kıyaslıyorsun.
    Cevapla
  • Real 3 yıl önce Şikayet Et
    Buda kendini teknikdirektör zannetmeye başladı
    Cevapla
  • Herşeye 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi kılıfı var neymiş 1800 metre erzurumlu ölsün o zamn . Kılıfçı seni. Başarısızsın kardeşim tarihe adını not düşecez merak etmeyin mızakaçılarınızla birlikte.
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    şartlara alışmak ile şartlara ilk defa gelmek farklıdır kardeş futbolla alakam yok ama ağzının payını vermek üzerime vazifedir
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta deniz seviyesinde oynadın %25 le top oynadı takımın karbonat erol sen küçük takım antrenörüsün kapasiten bu kadar takımında küçük oynuyor patlarsın yakında yine ilk beş febe için başarı olur
    Cevapla
  • halk2 3 yıl önce Şikayet Et
    sergen alsa ilah ilan etmiştiniz adam takır takır aldırıyor maçlarıhakemsiz dikkat et bu noktaya yayıncı kuruluşta lobisiz, kıskanmayın çalışın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle