Görüşmeler resmen başladı! Mesut Özil...

Mesut Özil ve Arsenal arasındaki fesih görüşmeleri başladı. Yıldız futbolcunun İngiliz ekibinden 8 milyon Euro alacağı var.

Görüşmeler resmen başladı! Mesut Özil...
Görüşmeler resmen başladı! Mesut Özil...
GİRİŞ 09.01.2021 12:13 GÜNCELLEME 09.01.2021 13:33
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin imza aşamasına getirdiği Mesut Özil, Arsenal ile yollarını ayırmak için harekete geçti.

 

 

TRT Spor'un haberine göre; Mesut Özil ile Arsenal arasında fesih görüşmeleri başladı.

Yıldız oyuncunun, Premier Lig ekibinin 8 milyon euro alacağı olduğu belirtildi.

 

 

Haberde; "Mesut ya alacaklarının birazından feragat edip karşılığında bonservisini alacak ya da hak ettiği paranın tamamını talep edecek" ifadeleri yer aldı.

LONDRA'YA VEDA ETMİŞTİ

Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Mesut Özil, Fenerbahçe - Alanyaspor maçının bittiği dakikalarda sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla Londra'ya teşekkür etmişti. Mesut Özil'in bu teşekkürü, bir veda olarak yorumlandı.

Son yıllarda Londra'daki yoksul çocuklara yemek servis edilmesi için düzenlenen bir projeye katılan Mesut Özil, bu konuyla ilgili attığı tweeetlerde şu ifadeleri kullanmış: Son yıllarda katıldığım projelerin en güzeli. Londra'daki çocuklara bu zor zamanlarda toplam 50 bin yemek ulaştırdık. Bu projeyle gurur duyulmalı. Şef aşçımız Stefan Pappert, Parsa Sadigh ve bütün gönüllülere teşekkür ediyorum. Londra'nın bana verdiği her şey için minnettarım...

YORUMLAR 35
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil Fenerbahçeye geç gelsede Alex,i aratmaz!
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi futbolcularını getirseniz de, futbolumuzun başındaki içi geçmiş antrenörlerden kurtulamadığımız müddetçe futbolumuz gelişmez. İlla ki taze, hırslı ve idealist milli antrenörlere ihtiyaç var..!
    Cevapla
  • Haymanali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence arsenal ozile haksızlık yapti ozil sozlesmeni fes etme butun a olacağını al Arsenale inat bu t un alacağıni al sen zaten hayir yapmayı seviyorsun fenere gelirsen ımza parasi al fakir müslüman lara dağıt selam ve dua ile
    Cevapla
  • Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Ozil Fenerbahçe icin Bomba Transfer,10 numara Alexin Yerini Doldurur Bence!
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Alex kim oluyor da onun yerini dolduracak. İkisini kıyaslamak Mesut Özil' e yapılan büyük saygısızlıktır.
    Cevapla
  • Malkocoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet kadar nankör bir millet yok galiba daha gelmeden adamı gömdünüz be yazık size ama büyük takımlarda oynarken keşke gelse bize deyip duruyordunuz demi? Sizin gibi nankör insanlara bu gibi oyuncular aslında gereksiz sizler alismissiniz hep yabancı yaşlı oyunculara dolarlari savurmaya devam edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle