Mesut Özil, Fenerbahçe'ye kaldı!

İtalyan basınına göre Juve, dünyaca ünlü yıldızın transferiyle ilgili girişim yapmama kararı aldı. Mesut Özil ile ciddi bir şekilde ilgilenen tek kulüp olarak Fenerbahçe kaldı.

Mesut Özil, Fenerbahçe'ye kaldı!
Mesut Özil, Fenerbahçe'ye kaldı!
GİRİŞ 31.12.2020 09:51 GÜNCELLEME 31.12.2020 09:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe için ‘imkansız’ gözüken Mesut Özil transferi, son dönemde yaşanan gelişmeler ile bir anda ‘olası’ bir hale geldi. Arsenal, kadro dışı kalan yıldız futbolcu nedeniyle takım içinde yaşanan huzursuzluğun önüne geçmek için maaşının bir bölümünü karşılayarak kiralık gönderme kararı almıştı. Fenerbahçe ile birlikte Juventus, bu transferde adı geçen diğer kulüptü. Ancak İtalyanlar’dan gelen haber, Sarı-Lacivertliler’i fazlasıyla rahatlattı. Juventus’u yakından takip eden gazeteci Romeo Agresti, Siyah-Beyazlılar’ın dünyaca ünlü yıldızla ilgilenmediğini ve teklif yapmayacağını açıkladı.

Kalması Arteta’yı zorlar

İtalya’dan gelen bu haber, Mesut Özil transferinde Fenerbahçe’nin elini güçlendirdi. Şu anda Türk asıllı Alman yıldız ile ilgilenen başka bir takım yok. Sarı-Lacivertliler bu nedenle pazarlıklarda Arsenal’ın haftalık 350 bin Pound’luk maaşın büyük bir bölümünü ödemesini isteyecek. Mesut’u ekonomik koşullardan çok, menacer Mikel Arteta’nın üzerinde bir baskı unsuru olmaması için göndermeyi planlayan İngiliz ekibinin atacağı adım merakla bekleniyor.

Milli Piyango bileti saat kaça kadar satılacak, online bilet nasıl alınır? Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişi saat kaçta, çeyrek yarım tam bilet fiyatı ne kadar?

Fedakarlık yapabilir

Mesut Özil, Sarı-Lacivertliler’de oynamak istediğini daha önce açıklamıştı. Fenerbahçe Yönetimi, ünlü yıldızdan da maaşı konusunda fedakârlık yapmasını talep edebilir. Eğer 32 yaşındaki orta saha oyuncusu da bu talebe olumlu yaklaşırsa, taraftarların yıllardır hayalini kurduğu fotoğrafı kısa süre içerisinde görebiliriz: Çubuklu formayla poz veren Mesut Özil... (Fanatik)

YORUMLAR 7
  • Haso 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar disladi neden milli takimda oynamiyor ?
    Cevapla
  • Haso 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyedeki batakliga gelirsen bir daha hic cikamassin aman super ligden uzak dur özilin iyiligi icin turkiyede futbol degil dansci hepsi al parayi at göbegi,kariyerin cok ucuza biter ona göre
    Cevapla
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil Fenerbahçe ye kaldı: bu başlığı mesut görse jübile yapar,sanki adam ortada kalmış başka talipleri yokmuş gibi yazmışlar.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Galata gelse yılın transferi olurdu
    Cevapla
  • Gerçekçi Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Araya milli piyango sıkıştırılması güzel olmuş !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle