Flaş iddia! Fenerbahçe iki isimle anlaştı

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz ve Bursaspor’un genç yıldızı Burak Kapacak transferlerini bitiriyor.

Flaş iddia! Fenerbahçe iki isimle anlaştı
Flaş iddia! Fenerbahçe iki isimle anlaştı
GİRİŞ 30.12.2020 16:14 GÜNCELLEME 30.12.2020 16:23
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz ve Bursaspor’un genç yıldızı Burak Kapacak’ı bedelsiz olarak transfer etmek için büyük aşama kaydetti. Sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek iki futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardı.

 

 

Dorukhan ile 3+1 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, Dorukhan Toköz’e 1.2 milyon euro yıllık ücret ve 3+1 yıllık sözleşme önerdiği gelen haberler arasında. Ayrıca sözleşmede çeşitli bonuslar da yer alacak.

 

 

Dorukhan Toköz bu sezon 16 karşılaşmada 2 asistle oynadı.

Burak Kapacak 5 yıllık imza atacak

20 yaşındaki Burak Kapacak ile sarı-lacivertli takımın 5 yıllık uzun vadeli bir sözleşme imzalayacağı belirtildi. Sağ bek olarak futbola başlayan ancak bu sezon özellikle sağ açık pozisyonunda gösterdiği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe hem sağ bek hem de sağ kanat olarak değerlendirmeyi planlıyor ve sağ bek olarak Gökhan Gönül’ü yedeklemesi bekleniyor. Burak Kapacak isabetli ortaları ve kaleye direkt gidebilen özelliğiyle çekiyor. Galatasaray'ın da genç oyuncuyla ilgilendiği biliniyor.

Ozan Tufan için Avrupa ihtimali

Planlarını uzun vadeli olarak yapan Sportif Direktör Emre Belözoğlu, gelecek sezonun kadro yapılanması konusunda da şimdiden planlama yapılıyor. Dorukhan Toköz, Ozan Tufan’ın alternatifi olarak düşünülüyor. Sarı-lacivertliler Ozan Tufan’ı sezon sonunda yüksek bir bonservis bedeliyle Avrupa’ya satmayı planlıyor. Sarı lacivertliler, Ozan Tufan’ın boşluğunu da Dorukhan Toköz ile doldurmayı planlıyor.

YORUMLAR 26
  • yglr-58 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Dorukan Fenerbahçeyle anlaştıkları doğruysa, ikinci devre maçlarında kadroya almam yedek düşünürüm mümkünse oynatmam. Beşiktaş ta yıldız olacaksın sonra 6 ay önceden rakip takımala sözleşme yapacaksın bende seni forumda tutmak için oynatacagim yok öyle enayilik.
    Cevapla
  • Gençler 3 yıl önce Şikayet Et
    fener bu is den anlamiyor para icin kariyer yakixorlar Basaksehire gidin Okan hoca istemese dE Yedek kulübesinde oturarak daha çok gelisirsiniz, fenerde oynayaraktan geliseceginizden
    Cevapla
  • Dolap Dereli Sabri 3 yıl önce Şikayet Et
    iki futbolcu daha futbol kariyerinin sonuna gelmek uzere desenize
    Cevapla
  • Bay dogru 3 yıl önce Şikayet Et
    Gidene dur demeyin ozaten bitmiştir Beşiktaş deyil kendi kaybeder
    Cevapla
  • birlik 3 yıl önce Şikayet Et
    dorukhan gitme pişman olursun ismail köybaşıyı tolgay aslanı düşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle