Juan Jesus'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!

Sezon başında kadroya katılan Lemos'un performansından memnun kalmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut takviye istedi. Temasa geçilen Romalı Jesus çubuklu formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.

Juan Jesus'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!
Juan Jesus'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!
GİRİŞ 10.12.2020 12:32 GÜNCELLEME 10.12.2020 12:33

Sezon başında yapılan transferlere rağmen savunmadaki sıkıntıyı tam olarak çözemeyen Fenerbahçe'de teknik patron Erol Bulut devre arasında stoper takviyesi istemişti. Bunun üzerine harekete geçen sportif direktör Emre Belözoğlu Juan Jesus için nabız yoklamıştı.

 

 

Roma'da mutsuz olan Brezilyalı stoperden olumlu sinyal geldi. Juan Jesus'un menajeri aracılığıyla çubuklu formayı giymeye hazır olduğu bilgisi Fenerbahçe'ye iletildi. Jesus da yaptığı açıklamada, "Anlaşma sağlanırsa Fenerbahçe forması giymeye hazırım" ifadelerini kullandı.

29 yaşında ve 1.85 boyunda olan sambacının sözleşmesi Haziran 2021'de sona eriyor.

 

 

Roma kulübü bonservis ücreti talep etmemesi durumunda bu transferin ocak ayında sorunsuz bir şekilde gerçekleşebileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin Jesus'u yaz transfer döneminde de istediği ancak İtalyan kulübü ile bonservis rakamında anlaşma sağlanamadığı biliniyor.

37 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Takvim'in haberine göre Juan Jesus 23 kez Brezilya U-20, 6 kez de Olimpiyat takımında forma giydi. Başarılı stoper, 4 kez de Brezilya A takım formasını sırtına geçirdi.