Flaş yorum! "Sosa'ya bunu yapamazsın"

Denizlispor - Fenerbahçe maçı öncesi konuşan Erman Özgür, Erol Bulut'un yönetimiyle ilgili çarpıcı bir değerlendirmelerde bulundu.

Flaş yorum! "Sosa'ya bunu yapamazsın"
Flaş yorum! "Sosa'ya bunu yapamazsın"
GİRİŞ 06.12.2020 09:55 GÜNCELLEME 06.12.2020 09:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçen hafta evinde aldığı derbi mağlubiyetiyle sarsılan Sarı-lacivertliler hedef üç puan...

 

Tivibu Spor'da Denizlispor - Fenerbahçe maçı öncesi konuşan eski futbolcu Erman Özgür, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un yönetimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Erol Bulut'un yıldız oyuncuları yönetebilmeyi başarmasının bu sene yapabileceği en önemli şey olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Bazen teknik direktör değil, abi olmalı Erol hoca. teknik direktörün yaklaşımı saha içi performanslarını çok etkiliyor. Özellikle yeni oluşmuş takımlarda. Her oyuncuyla diyaloğunun iyi olması lazım. Her oyuncu oyuna girsin herkese şans vereyim diyebileceğin bir takım değil Fenerbahçe" dedi.

"Sosa'ya genç oyuncu muamelesi yapamazsın"

Yıldız oyuncularla iyi geçinmenin performans olarak getiri sağladığını söyleyen Erman Özgür "Erol hoca bunu yapabiliyor mu? Bilmiyorum. Ben Sosa'nın vücut dilinden çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. Sürekli oyundan çıkarmak... Sosa'ya genç oyuncu muamelesi yapamazsın." dedi.

 

 

YORUMLAR 19
  • Yazık 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosa oyuncu mu?
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum,sosa da pelkas ta içi boşalmış adamlar,geride bıraktığımız süreçte hangi maça ağırlık koydular ki sadece top tiplemek işleri.Kiraya verilen Oğuz Kağan yeminle bunlardan iyi sosa el freni
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorsun Erman, seni duyan da Sosa 60 dk. da oyundan alındı zanneder. 82 de almış daha ne kadar oynatacak 35 yaşında adam. bir hafta sonra gene oynayacak.
    Cevapla
  • Haydar San 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosa ve novak ın kalitesi ortada yaş itibariyle 30 ve üzeri transfer hususunda para en önemli varlık gerekli imzayı attılar ve parası garanti burda gönderilen alper i kazanma yolunda biraz gayret sarfetselerdi iyi olacaktı. Türkiyede dikine oynayan oyuncu nadirdir. Genelde bakarsak çok yabancı oyuncularla futbokumuz geriye gidiyor.
    Cevapla
  • Nazmi1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Alper in futbolundan ne gördük bedavadan para kazandı
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi alper 4 sene yatarak fenerden para kazanan şapşalı mı diyorsun
    Cevapla
  • ÇAVUŞOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    İyide aga adama sormazlarmı sen kimsin futbol bilgin nedir senin futbolcu olduğunu kaç kişi bilirde yorum yaparsın
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazetelerde iddaa tahmincisi bile olamayacak adamları ekranlarda yorumcu diye izletiyorlar bize. İşsiz kalan eski futbolcuları, hatır gönül veya dayı yeğen hatırıyla torpille tv'lere çıkarıp para kazandırıyorlar işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle