Fenerbahçe, Burak Kapacak için son aşamada

Bursaspor'un 20 yaşındaki genç oyuncusu Burak Kapacak için devreye giren Emre Belözoğlu, hem kulübünü hem de oyuncuyu ikna etti. İmzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.

Fenerbahçe, Burak Kapacak için son aşamada
Fenerbahçe, Burak Kapacak için son aşamada
GİRİŞ 05.09.2020 16:28 GÜNCELLEME 05.09.2020 16:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Transferin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, savunmaya yaptığı takviyelere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Mauricio Isla ile yolların ayrılmasından sonra sağ bek pozisyonunu eski oyuncusu Gökhan Gönül ile güçlendiren sarı-lacivertli takım yeni sezon öncesi 35 yaşındaki oyuncuya alternatif olması için Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki genç futbolcuyla görüşen Emre Belözoğlu'nun Burak'ı ikna ettiği ve iki tarafın da resmî imza için gün saydığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Burak için 1,5 milyon avro isteyen Bursaspor ile pazarlıkları sürdürdüğü ve bu fiyatı 1 milyon + takas formülüne çekmek istediği belirtildi.

Parlayan yıldız

Tıpkı 2007-2008 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül gibi transferinden önceki sezonu alt ligde geçiren Burak, geçtiğimiz sezon 24 karşılaşmaya 8 asist sığdırdı. Gençlerbirliği Oftaş forması giydiği dönemde sağ kanat olarak görev yapan Gökhan Gönül gibi sağ kanatta görev yapan Burak, yüksek hücum gücüyle dikkat çekiyor. TFF 1. Lig'de sezonun en fazla asist yapan üçüncü ismi olan Burak, 90 dakika başına 9 driplingle bu ligde en az 10 maça çıkan yerli oyuncular içinde Volkan Şen'in (10,34) hemen ardından ikinci sırada yer aldı.

YORUMLAR 4
  • Abdülhak 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener açıklama yapar da aldım dediyse almıştır. Gerisi teferruattır
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    5mden aşağıya vermez bursa . Ne 1 milyonundan bahsediyorsunuz . Gelecegi çok parlak bu çocuğun .
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    5 m ye alır 1m verdik derler sen işi bilmiyorsun galiba.
    Cevapla
  • Kaymakam 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkan kamat başkan açıklıyor herhangi bir teklif yok diye siz diyorsunuz son aşama satılan yok alınan yok istanbul spor basını kendi kendine düğüncü hayret yav....
    Cevapla