Mame Thiam: "Fenerbahçe için savaşacağız"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mame Thiam: "Fenerbahçe için savaşacağız"
Mame Thiam: "Fenerbahçe için savaşacağız"
GİRİŞ 24.08.2020 14:42 GÜNCELLEME 24.08.2020 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mame Thiam, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Burada olduğum için oldukça mutluyum. Şu an itibariyle önemli bir kamp geçiriyoruz. Birbirimizi tanımak adına buradaki kamp ortamı ve antrenmanlar çok önemli. Umarım hep birlikte iyi bir şekilde hazırlanıp bunun artılarını görürüz."
 

"GELMEDEN ÖNCE SOW İLE KONUŞTUM"

"Buraya gelmeden önce Sow'la konuştum. Bana başarılar diledi, dua ettiğini söyledi ve kolaylık diledi. Ben de onlar gibi burada iyi işler çıkarmak istiyorum. Burada olduğum müddetçe her zaman maksimumumu sergilemek istiyorum. En büyük hedefim takıma yardımcı olmak ve hedefe giden yolda takım için maksimumu ortaya koymak olacaktır."
 

"ÖNEMLİ OLAN BANA NEREDE İHTİYAÇ DUYULDUĞU"

"Bence takımın ortaya koymuş olduğu performans çok önemli. Ben çok fazla pozisyonda oynadım. Sol tarafta da oynadım, 2. forvet olarak da oynadım, sağ açık olarak da oynadım. Burada önemli olan nokta hocanın bana nerede ihtiyacı olduğu. Bu anlamda ben çalışmalarımı sürdürmek zorundayım. Her yerde oynamak benim için çok daha önemli."
 

"KANAT DA OYNARIM, FORVET DE"

"Hocamızla henüz nerede oynayacağıma dair bir konuşmamız olmadı. O da benim nerelerde oynadığımı biliyor. Zamanı geldiğinde hocamızla bu konuyu görüşeceğiz.  Ben hazırım. Kanat da forvet de oynamaya hazırım. Bu konuda hocamızın kararı önemli olandır. Benim için önemli olan o pozisyonda en iyi performansı sergileyecek olmaktır."
 

"FENERBAHÇE'Yİ DUYUNCA ÇOK MUTLU OLDUM"

"Kulübün beni istediğini duyduğumda çok çok mutlu oldum. Eşim de aynı dilekleri taşıyordu ve bana gitmem gerektiğini söyledi. Hazırlık maçı oynadık. O maç içerisinde takım arkadaşlarımı tanıma fırsatı buldum. Benim için önemliydi. Allah daha iyi biliyor ileride neler olacağını ama ben burada olduğum sürece maksimumumu vereceğim."

"DİNİME BAĞLI BİR İNSANIM"

"Ben dinime bağlı bir insanım. Maçlardan önce spesifik olarak yaptığım bir şey yoktur, dua ederim. Şu anda buradayım. Kendi geleceğime bakıyorum ve bu anlamda oynadığım her maçta maksimumumu ortaya koyacağımdan emin olabilirsiniz."
 

"INTER, JUVENTUS GİBİ TAKIMLARDA OYNADIM"

"Inter, Juventus gibi kulüplerde, önemli takımlarda gençken oynadım. Büyük takımlara geçme periyodum biraz daha hızlı oldu. Çok fazla şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Ben her zaman şu ana bakan bir insanım. Hedefim de şu ana bakıp, neler yapabileceğimi görmek olacak."
 

"FENERBAHÇE HER ZAMAN BÜYÜKTÜR"

"Fenerbahçe her zaman büyük bir takımdır. Geçen sene de öyleydi, bu sene de öyle. Bizim her zaman şansımız var. Fenerbahçe'nin şampiyon olmak adına büyük bir kapasitesi de var. Biz de bu kapasiteyi ortaya koyup taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz."
 

"FENERBAHÇE İÇİN SAVAŞACAĞIZ"

"Benim için önemli olan sahada oyuncuların ne yaptıkları ve performansları. Yöneticilerimiz, başkanımız, hocamızın transfer konusundaki yorumları benden daha önemli olacaktır. Ben kendi performansıma konsantre olacağım. Umarım gelecek oyuncularla birlikte Fenerbahçe için savaşacağız."
 

"C. RONALDO, BENİ HEYECANLANDIRAN BİR OYUNCU"

"Diziliş olarak çok fazla formasyonda oynadığımı söyleyebilirim. Önemli olan buna ayak uydurmaktır. Avrupa'dan takip ettiğim oyuncular arasında Cristiano Ronaldo var. Onun oynadığı mevkilerdeki hareketliliği ve kalitesi benim açımdan önemli. Beni heyecanlandıran bir oyuncu."
 

"HER ZAMAN HAZIR OLMALIYIZ"

"Ligimiz gerçekten fiziksel güce dayanan bir lig. Bu aynı şekilde iyi bir ritim ve tempo oluşturuyor takımlarda. Bu tip maçları oynamak ve kazanmak kolay değil. Her takım birbirini yenebiliyor. Kendi açımızdan bakarsak her zaman hazır olmak zorundayız ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi sergilemek zorundayız."

YORUMLAR 1
  • kılıçarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    thiam fb de gol kralı olabilir.çok agresif ve yorulmak bilmiyor.antremanlardaki istek ve hırsı başarılı olmasını sağlayacak her maçta bir gol atabilir yada gol asisti yapabilir.fb nin yaptığı en olumlu transfer.
    Cevapla