Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan için ayrılık şartı

Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden Hannover 96, Tolgay Arslan'a talip olmuştu. Hannover'in, Tolgay'la görüştüğü ve yıldız futbolcuya gelecek sezon öncesi projelerini anlattıkları bildirilmişti.

Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan için ayrılık şartı
Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan için ayrılık şartı
GİRİŞ 19.08.2020 13:21 GÜNCELLEME 19.08.2020 17:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alman kulübü Hannover'in teknik direktörü Kenan Koçak'ın, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu takımında görmek istediği ve yönetime de bu yönde talepte bulunduğu ifade edildi.

 

 

İki kulübün yakında birbirleriyle resmi temasa geçecekleri konuşulurken, en büyük problemin 1 yıl daha sözleşmesi kalan Tolgay'ın Fenerbahçe'den yıllık aldığı 2 milyon Euro'luk ücret olduğu belirtildi.

Ahmet Bulut devreye girecek

 

 

Kanarya'nın, Tolgay'ı bonservis bedeli olmadan vermeyi planladığı ve gelecek sezonki maaşının bir kısmını ödemesi durumunda tarafların ortak noktada buluşacağı tahmin ediliyor.

Tolgay'ın menajeri Ahmet Bulut'un da, bu noktada devreye gireceği ve Tolgay'ın transferindeki sorunları çözmeye çalışacağı öne sürülüyor. Deneyimli oyuncunun da, kulüplerin anlaşması durumunda ailesine de danışarak net kararını ileteceği gelen haberler arasında yer alıyor.

YORUMLAR 6
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Iki milyon euro ye iç yan gel yat
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    eskiden mac başı para verilirdi futbolcu oynamadan para alamazdı ve oynamak için rekabet olurdu.şimdi ise nasılsa garanti para var tırnakları çizilse sakatım diye yatıyolar.kulupler garanti para işini kaldırmaları lazım giden gider böylece gençlerin önü açılır.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede artık maç başına para olması lazım pandemi dönemi ne olacağıda belli değil,Dğnyada herkez zor duramda maç oynadan bir futbolcumu kazansın
    Cevapla
  • ftih 3 yıl önce Şikayet Et
    Dürüm yemek için 2 milyon euro iyi para gerçekten.
    Cevapla
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    vasat 2 maç oynadı yıllık 2 m euroyu aldı.1 yıl daha o para verilmemeli.bi işe yaramıyor mantıksız oynuyor.paralar boşa gidiyor.o paraları daha iyi gençler alınıp pazarlanırdı.aynı şekilde jailson,tolga,alper,dirar,zanka,falete bunlar boş oyuncular hatalı oynuyorlar yada bitik.bunlar takas,kiralık yada satılarak bütçe daha iyi duruma getirilir.
    Cevapla
  • Fatih DALKIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. 1 tane kaliteli oyuncu alın.10 tanesine bedel. Adamların kapasitesi belli. Bunlar fb. Sırtlayacak oyuncu degil. Hepsini satın kiralık verin gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle