Diego Godin sürprizi! Menajeri geliyor

Savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, İnter'in stoperi Diego Godin için girişimlere başladı. Tecrübeli futbolcunun menajeri İstanbul'a gelip Emre Belözoğlu ile masaya oturacak.

Diego Godin sürprizi! Menajeri geliyor
Diego Godin sürprizi! Menajeri geliyor
GİRİŞ 19.08.2020 10:10 GÜNCELLEME 19.08.2020 10:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Savunmaya yapacağı takviye için ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe'de asıl hedef belli oldu. Sarı-lacivertlerin İnter'in Uruguaylı stoperi Diego Godin için girişimlere başladığı ortaya çıktı.

 

 

MENAJERİNE TALİMAT VERDİ

İtalyan ekibi, ilerleyen yaşı ve yüksek ücreti nedeniyle 34 yaşındaki futbolcudan kulüp bulmasını istedi. İnter'in en çok kazanan isimlerinden olan Godin, 2 senelik daha sözleşmesi olduğu için buna sıcak bakmasa da baskılar sonrası menajerine talimat verdi.

 

 

EMRE BELÖZOĞLU DEVREDE

Bu noktada ise devreye Emre Belözoğlu girdi. Emre, 2012-13 sezonunda Atletico'dan takım arkadaşı olan Godin'le telefonda görüşüp şartlarını sordu. 1.87'lik futbolcu ile yüzeysel yapılan pazarlık sonrası menajer düzeyinde görüşmelerin başlaması kararlaştırıldı. Sarı-lacivertliler, Godin'le anlaşabilirse İnter, maliyetten kurtulmak için transferde kolaylık sağlayacak.

MENAJERİ GELİYOR

Godin'ın Emre Belözoğlu ile yaptığı ilk görüşme sonrası menajerini devreye soktuğu belirtildi. Hatta bunun üzerine menajerin birkaç gün içinde İstanbul'a gelip Belözoğlu ile masaya oturacağı ifade edildi. Bu arada bir başka iddiada ise aynı menajerin oyuncuyu Beşiktaş'a da önerdiği konuşuluyor.

TAM BİR KUPA CANAVARI

Godin, kariyerine 9 kupa sığdırdı. Uruguay ile Copa America şampiyonluğu yaşayan futbolcu, Atletico Madrid ile de 2 Avrupa Ligi, 3 UEFA Süper Kupa, 1 La Liga, 1 İspanya Kupa, 1 İspanya Süper Kupa aldı.

PERFORMANSI ÇOK İSTİKRARLI

Godin, ilerleyen yaşına rağmen sakatlık konusunda sağlam bir isim. Geride kalan sezon 2 kez kas sakatlığı yaşayan Uruguaylı futbolcu, bu sebeple sadece 2 maçta forma giyemedi.

YORUMLAR 12
  • RAMAZAN YAVUZ 3 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşında ahı gitmiş vahı kalmış bu yaştaki adama para verilmesi uygun değil
    Cevapla
  • Y women 3 yıl önce Şikayet Et
    alın bakalım. nerden buldunuz parayı. dün ağlıyordu koç efendi. Kasımpaşa gibi hayrına mı? veriyor İnter'de...??
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasina bakmayin bu adam en iyi stoperlerden biri. Vaktinde Hagi için de yasli deniyordu. Ligin senelerce altını üstüne getirdi.
    Cevapla
  • alpkaan 3 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz. bi işe yaramaz paralar boşa gider.yerli ve ligimizi tanıyan olmalı.
    Cevapla
  • Harbici 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir transfer olur faydalı olur bunun daha tecrübelisi olsa daha iyi olur mesala 36,38 yaş gibi 39 çok çok iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle