Menajeri açıkladı! "F.Bahçe ile görüşeceğiz"

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör görüşmelerinde adı öne çıkan isimlerden biri olan Manuel Pellegrini için menajerinden yeni bir açıklama geldi.

Menajeri açıkladı! "F.Bahçe ile görüşeceğiz"
Menajeri açıkladı! "F.Bahçe ile görüşeceğiz"
GİRİŞ 22.06.2020 16:17 GÜNCELLEME 22.06.2020 16:48
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yeni sezon için teknik direktör çalışmaları sürüyor. Uzun bir süredir sarı-lacivertli kulübün gündeminde yer alan Manuel Pellegrini için flaş bir açıklama geldi.

 

 

66 yaşındaki Şilili teknik adamın menajeri Juan Martinez, ülke basınına Fenerbahçe'nin ilgisini doğruladı.

"FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Kısa bir açıklama yapan menajer Martinez, "Manuel Pellegrini ile Fenerbahçe arasında 10 gün için planlanmış bir görüşme olacak. 10 gün içinde görüşeceğiz. Pellegrini, Fenerbahçe'yi, taraftarların ilgisini ve kulübün tarihini çok seviyor" dedi.



MANUEL PELLEGRINI KİMDİR?

16 Eylül 1953 yılında Şili'de dünyaya gelen Manuel Pellegrini, parlak bir futbolculuk kariyeri geçirmedi.

Deneyimli antrenör, sadece ülkesinin sınırları içerisinde futbol oynadı ve kariyerini Universidad de Chile'de sonlandırdı.

Antrenörlüğü de yine aynı takımda teknik direktör olarak başlayan Şilili teknik adam, daha sonra San Lorenzo, River Plate, Villarreal, Real Madrid, Malaga, Manchester City ve West Ham United gibi üst düzey takımlarda görev aldı.

Manuel Pellegrini, Villareal'de 251 maça çıkarken 1.73 puan ortalaması yakalarken, Real Madrid'de 48 maçta 2.35 puan ortalaması, Malaga'da 129 maçta 1.47 puan ortalaması, Manchester City'de 166 maçta 1.99 puan ortalaması, Hebei China Fortune'de 52 maçta 1.50 puan ortalaması, West Ham United'da 64 maçta 1.30 puan ortalaması yakaladı.

YORUMLAR 60
  • Fb li 3 yıl önce Şikayet Et
    Lucescuyu alın kombine kalmaz italyanlar fenere ters zeman, aragones yetmedimi baskana bu aklı kim veriyor hep yanlışa sürükleniyor fener yapmayın ALLAH AŞKINA lucescu sistem hocası yada Erol BULUT kendini ispat etti
    Cevapla
  • alik 3 yıl önce Şikayet Et
    pellegrini bu işe yaramaz başarılı olamaz.ligimizi ve oyuncuları tanımıyor. alışana kadar 1 yıl daha boşa geçer. fb nin paralarını sömürür gider. olacaksa yerli hoca kesinlikle.
    Cevapla
  • tamer danacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme şöyle olsun. Yılık 5 milyon euro garanti. Şampiyonluk olursa o yıl bir 5 milyon euro daha. Sözleşme süresi 5 yıl olsun. Fenerbahçe fesh ederse, kalan sürenin parası da peşin ödensin. Çok mu komik oldu. İyi de zaten türkiyede yapılan sözleşmeler de aşağı yukarı böyle.
    Cevapla
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bol keseden harcıyor milletten topladığı paraları!
    Cevapla
  • Delikadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Cebine mi atsin?
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Eger seneye bu Adam gelecekse, ozaman cok eminim, Ali Koc aglaya aglaya Fenerbahceden ayrilacak. Futboldan anlamadigi belli oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle