Fenerbahçe için UEFA Avrupa Ligi bile hayal

Önce şampiyonluk yarışına havlu atıldı, ardından Devler Ligi ihtimali iyice azaldı. Geçen hafta Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe, dün Kasımpaşa'ya yenilerek Avrupa bileti alma şansını da zora soktu.

Fenerbahçe için UEFA Avrupa Ligi bile hayal
Fenerbahçe için UEFA Avrupa Ligi bile hayal
GİRİŞ 22.06.2020 09:29 GÜNCELLEME 22.06.2020 09:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, sezona şampiyon olup 4. yıldızı takma parolasıyla başladı. İşler yolunda da gidiyordu. Ancak 20. haftadaki Trabzonspor yenilgisiyle birlikte işler değişti. Ligde tam 7 maç kazanamayan Sarı-Lacivertliler önce şampiyonluk yarışına havlu attı.

Ardından Şampiyonlar Ligi potasının da uzağında kaldı. Kanarya için elde kalan tek şey Türkiye Kupası'ydı. Kupa'nın kazanılması, Avrupa Ligi'ne doğrudan bilet anlamına geliyordu. Ama yine bir Trabzon yenilgisiyle kupa da hayal oldu.

Fenerbahçe için artık Avrupa'ya gitmenin tek yolu, ligde ilk 4'e girmek. Trabzonspor kupayı kazanırsa, 5. sıradaki takım da Avrupa Ligi vizesi alacak. Ancak Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa karşısında aldığı yenilgiyle 5. Beşiktaş'ın 4 puan gerisine düştü. Hayal kırıklıklarıyla dolu geçen sezonda en azından Avrupa Ligi bileti elde etme hayalleri de yavaş yavaş bitiyor.

YORUMLAR 11
  • Mustafa Aytaç 3 yıl önce Şikayet Et
    koskoca Fenerbahçeyi ne hale getirdiniz helal olsun size. Ali Koç şapkasını önüne koyacak takımdan tüm safraları atacak (emre, volkan, muriç, rodrigez, ciğerci ve diğerleri) genç dinamik makina düzeninde oynayan bir takım oluşturacak zararı yok iki yıl daha şampiyon olmayalım çünkü böyle giderse şampiyonluk da takım olmakta hayal olacak.
    Cevapla
  • mustafa kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    volkan ve emre gibi adamlar olduğu sürece hayal olmaya devam edecek
    Cevapla
  • doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    tümspor diyor ki ; herşey trabzon yenilgileri sorası oldu.yani trabzon feneri dağıttı.yani tümspor trabzonsporlu, yani fener düşmanı
    Cevapla
  • Tarkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle bütün futbolculara yol vereceksin daha sonra komple takımı yenileyeceksin seneye inşallah şampiyon
    Cevapla
  • Krm 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitse ne olacak ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle