Bjelica'dan açıklama! "F.Bahçe'ye gitmeyeceğim"

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de, Nenad Bjelica'dan haber geldi. Hırvat hoca "İstanbul'a gitmeyeceğim. Cevap vermiyorlar" ifadelerini kullandı.

Bjelica'dan açıklama! "F.Bahçe'ye gitmeyeceğim"
Bjelica'dan açıklama! "F.Bahçe'ye gitmeyeceğim"
GİRİŞ 19.06.2020 12:45 GÜNCELLEME 19.06.2020 12:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın gidişinden sonra henüz herhangi bir hocayla anlaşmayan Fenerbahçe'de, Nenad Bjelica'dan kötü haber geldi. Hırvat teknik adam, sarı-lacivertliler konuştuğunu fakat daha sonra cevap alamadığı için İstanbul'a gelmeyeceğini ifade etti.

Hırvat basınına konuşan Bjelica, hem İspanya'dan teklif alıp almadığına hem de Fenerbahçe ile ilgili son duruma açıklık getirdi. Dinamo Zagreb'ten ayrılırken şampiyonluk priminden feragat ettiğini söyleyen 48 yaşındaki çalıştırıcı, hala Hırvat ekibini takip ettiği ifade etti.

"İstanbul'a gitmeyeceğim"

Fenerbahçe ile ilgili sorulan sorulara da yanıt veren Bjelica, "Fenerbahçeli yöneticilerle konuştuk fakat bir aydır hiçbir yönetici beni aramadı. Görüştükten sonra herhangi bir şey olmadı. Cevap vermiyorlar. Şuan da olduğu gibi daha sonra da İstanbul'a gitmeyeceğim" ifadelerini kulandı.

Son olarak hakkında çıkan Real Betis haberlerine de yanıt veren Hırvat hoca, "İspanyol medyasında gördüm bende haberleri. Gerçeği yansıtmıyor. Betis ile herhangi bir temasım olmadı" dedi.

YORUMLAR 3
  • İlhan GÜR 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'tan tutun da 7'den 70'e kadar kendini teknik direktör sanneden bir kulüpte hsngi gerçek teknik adam başarılı olacağına inanır ve gelebilir ki ? Ancak kariyerlerini mahvederler. 1977'den beri Türk futbolunu az buçuk bilirim. Yemin ederim ki FB hiç bu kadar ilkel yönetilmemişti. Ali Koç bir holdingi yönetebilir. Bir fabrikadaki binlerce çalışanı yönetebilir. Ama bir futbol kulübünü yönetecek kapasiteye asla sahip değil. Futbol takımını 7 kocalı Hürmüz'e benzetti. Teknik patron Tahir mi, Volkan mı, Emre mi, Aurello mu, .... belli değil. Horoz'un çok olduğu yerde sabah erken olurmuş.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bu takımı küme düşürürse hiç şaşırmam
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelme zaten yabancı hoca yaramıyor
    Cevapla