Trabzonspor'a yayın cevabı! 'Herkes haddini bilecek'

Fenerbahçe yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, Ahmet Ağaoğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Trabzonspor'a yayın cevabı! 'Herkes haddini bilecek'
Trabzonspor'a yayın cevabı! 'Herkes haddini bilecek'
GİRİŞ 13.06.2020 00:54 GÜNCELLEME 13.06.2020 00:57
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Göztepe maçının beIN Sports tarafından 2. kanalda verilmesine tepki göstermesi sonrasında 1. kanalda maçı verilen Fenerbahçe'den açıklama geldi.

 

 

Fenerbahçe yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, "Herkes haddini bilecek" pankartıyla birlikte "60 yıllık ligin liderinin maçı her daim 1. Kanaldan verilir. Bu böyle biline!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

 

YORUMLAR 65
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    her camia değerlidir ama TRABZONSPOR futbolda devrim yapmıştır.ayrıca Bursaspor.istanbul hegomonyasına son veren başkaldıran anadolu kaplanıdır TS.BU YÜZDEN DE ÇOK ÖZELDİR ONUN SEVGİSİ HERKESE NASİP OLMAZ.geçmişinde şaibe yoktur
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 3 yıl önce Şikayet Et
    Halk# sana cevaben: Rize ile ligde 2 maç oynuyoruz. toplam 34 hafta var. toplam 6 puanlık maç oynuyoruz sizinle. Bu iftiralarınızdan bıktık . nasıl oluyor düşürme bir açıklasana. kendi sahanda maçları kaybet. sonra Trabzon bizi düşürdü. önce karakterli olun. FB, GS, BJK sevici olmayın. Büyük düşünün. kendi şehrinizin takımını nasıl üst sıralara taşırız bunun yöntemini bulun uygulayın. yoksa ömrünüz asansörlerde geçer
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Rizeyi nasıl küme düşürdüğünüzü yillardir kupayi getirmek icin bakanlarnizla ince ayarli calismalar icinde oldugunuzu ve bu yil yapilan maddi manevi kiyaklari yazmamissin..
    Cevapla
  • Cimbomluuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener de bilecekkk
    Cevapla
  • cevahir 3 yıl önce Şikayet Et
    ne anlatıyosun amcam iki senedir alanyasporun bile arkasındasınız şu basiretsiz yönetim konuşarak taraftarın gazını almaya çalışıyor icraat 0(SIFIR).He taraftarı güzel uyutuyorlar ama uyumaya devam aynen 60 yıllık lidersiniz amcammmm aynennn.
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir canlıya Soyadı bu kadar mı yakışır. Manipüle etmek için gazinin adı bile yetmemiş.
    Cevapla
  • Gs1905 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğine bakarsak 60 yıllık ligin lideri GS mi yoksa FB mi bunu ne belirliyor sana göre sen herkese haddini bildirmeden önce önce sen haddini bilki sonra herkes haddini bilir merak etme.
    Cevapla
  • xyz123 3 yıl önce Şikayet Et
    lig tarihinde toplanan toplam puanlara bak görürsün kimin lider olduğunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle