Ağaoğlu'dan yayıncı kuruluşa sert tepki! 'Liderin maçı varsa...'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Göztepe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'dan yayıncı kuruluşa sert tepki! 'Liderin maçı varsa...'
Ağaoğlu'dan yayıncı kuruluşa sert tepki! 'Liderin maçı varsa...'
GİRİŞ 13.06.2020 00:00 GÜNCELLEME 13.06.2020 00:00
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Aradan sonra oynadıkları için mutlu olduklarını belirten Ağaoğlu, "Maçlar tehir edildiği günden bu yana, ligin oynanacak biteceği inancını yaşadım. Farkındaysanız da, bu konuyla ilgili yourm ve spekülasyon yapmayan, otoritelerin vereceği kararı bekleyen birkaç kulüpten biriydi Trabzonspor. Şükürler olsun ki yeniden başladık. İsmi yeni normal olarak adlandırılsa da, normale yakın bir dönem" dedi.

"LİDERİN MAÇI VARSA, 1. KANALDAN VERİLİR"

Yayıncı kuruluşun maçı 2. kanalından vermesine tepki gösteren başkan, "Yayıncı kuruluş maçımızı 2. kanaldan yayınlamış. Liderin maçını 2. kanalda, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır? Lider maç oynuyorsa, liderin maçı 1. kanaldan verilir. Doğrusu budur, yayıncı kuruluş bununla alakalı bir açıklama yapar da inşallah biz de rahatlarız" ifadelerini kullandı.

"KORA KOR MÜCADELENİN OLDUĞU BİR MAÇ"

Kıran kırana bir maç olduğunu kaydeden Ahmet Ağaoğlu, "Avrupa'da 2 maçımızı seyircisiz oynadık, zevki yok ama gereğini yerine getirmek zorundayız. Bazı maçları seyrediyorum Avrupa'da, onlara göre biz kora kor mücadelenin olduğu bir maç yaşadık. 37. dakikadan sonra 10 kişi oynadık. 90 gün üzerine ilk defa topla buluşuyorsunuz, 90 gün oynamadıktan sonra o ilk maçın psikolojik baskısı başka" diye konuştu.

"FENERBAHÇE ZİRVENİN UZAĞINDA"

Bu sezon 2 kupayı birden almak istediklerini vurgulayan Trabzonspor Başkanı, "Salı günü oynayacağımız kupa maçı var, Fenerbahçe zirvenin uzağında kaldı, ligde beklentisi yok gibi görünüyor. Yine kimsenin emeğine saygısızlık istemem, son düdük çalmadan belli olmaz ama kupaya Fenerbahçe daha çok güven veriyor. İlk maçtaki 2-1'lik sonucu ben avantaj olarak görmüyorum. Bugünkü mücadeleye yakın bir mücadele olacağını tahmin ediyorum. Bizim hedefimiz 2 kupa, hatta 2+1 kupa, Süper Kupa ile. Bunu yapacak güce sahibiz, inşallah sezon sonu geldiğinde de bu hayalimizi gerçekleştirmiş oluruz." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 69
  • Hayrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Paranın gözü kör olsun başkan :)
    Cevapla
  • Misafirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Birinci kanalda gsnin maçı olsaydı o zaman sizin maçı ellinci kanaldada verseler gıkınız çıkmazdı.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Her durumu polemik yapmakta üstümüze yok.Tartışmaya gerek yok .Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası maçın da iki takımın da(Fenerbahçe-Trabzonspor)maçını aynı saatte aynı kanal verecek inşaallah
    Cevapla
  • Aha :) 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke herkes senin gibi kimseyi incitmeden, güzel yorum yapsa. Yaşasın "Memleketimin Takımı".
    Cevapla
  • Karadenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    yayinci kuruluş bir ticari kuruluş para kazanmaya bakar. Bu yil trabzon iyi konumds olabilir ama herkes bilir ki ölmüs Fenerin bile maclari daha fazla prim yapar sayin baskan.
    Cevapla
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane akıllı konuşan Başkan çıkmayacak mı bu ülkede . Hepsi aynı kahvehane ağzıyla konuşuyor . Allah'ım sen bize akıl fikir verdin kullanamıyoruz sen bize yardım et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle