Bjelica'dan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin Tahir Karapınar'la sezonu tamamlayacağının netleşmesinin ardından uzun bir süredir sarı-lacivertli kulüple adına geçen Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Bjelica'dan Fenerbahçe açıklaması!
Bjelica'dan Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 10.06.2020 16:05 GÜNCELLEME 10.06.2020 16:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ediyor. Yerli isimlerde Erol Bulut ve Abdullah Avcı ön plana çıkarken, yabancı adaylar arasında en kuvvetli isim ise Nenad Bjelica. Ancak sarı lacivertli takım, Tahir Karapınar'ı teknik ekibe dahil ederek, hoca belirleme çalışmalarını sezon sonuna bıraktı.Bu gelişme üzerine Bjelica, Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞTE BJELİCA'NIN AÇIKLAMALARI...

"Son 1 aydır bu konuda birçok şey yazıldı. Neyin gerçek olup neyin gerçek olmadığını bilmiyorum. Benimle hangi takımların ilgilendiğini söyleyemem. Stadyumların dolu olduğu, futbol atmosferinin tadını çıkaracağım beş büyük ligden birinde görev almak istiyorum. Fenerbahçe bu liglerden birinde değil ama harika bir kulüp. Bu benim için ciddi bir meydan okuma olurdu. Başka bir ligde olabilir ama Fenerbahçe beş büyük ligde birinde olmasa da harika bir kulüp."

 

 

"Fenerbahçe'den 1 ay haber alamadım. Henüz ortada bir anlaşma yoktu. Başka takımlardan da teklif aldım. Nereye, ne zaman gideceğimi bilmiyorum. Kesin olarak bildiğim tek şey Fenerbahçe'nin benimle ilgilenen tek kulüp olmadığı"

YORUMLAR 7
  • rvp 3 yıl önce Şikayet Et
    ne şişirdiler bunu yok böyle yok şöyle yürüsün gitsin
    Cevapla
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Abdullah Avcı'ı alsın.Bjkli
    Cevapla
  • Hakan-s 3 yıl önce Şikayet Et
    Diğer ligler uganda ligi yenipapua ligi patongonya ligi grönland ligi moğolistanligi ...hadi seç beğen birini
    Cevapla
  • Gfb beykoz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hem fenerbahcede hoca olmak istemeyip hemde fenerbahceden 1 ay haber beklemek ..... Lutfen gelme fenerbahcede ne boyle karakterlere nede fenerbahcenin buyuklugunu anlayamayanlara ihtiyac yok
    Cevapla
  • Dogru 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan liginde görürsem şaşırmam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle