F.Bahçe, Muriqi'nin fiyatını belirledi!

Tottenham ve Lazio'nun Muriqi ısrarı sürerken Fenerbahçe, Kosovalı golcüden en az 25 milyon Euro gelir elde etmeyi planlıyor.

F.Bahçe, Muriqi'nin fiyatını belirledi!
F.Bahçe, Muriqi'nin fiyatını belirledi!
GİRİŞ 17.04.2020 10:25 GÜNCELLEME 17.04.2020 10:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Koronavirüs sıkıntısı biter, lig ve transfer dönemi yeniden başlarsa Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi konusunda hareketli günler yaşanacak.

Geçen sezon Fenerbahçe ile Galatasaray arasında büyük bir rekabete yol açan Muriqi, bu kez ise Avrupa'nın iki önemli kulübünü karşı karşıya getirecek. Birçok takımın takip ettiği 25 yaşındaki golcü için en ciddi iki kulüp Tottenham ve Lazio oldu. Tottenham'ın Harry Kane'e alternatif olarak bir golcü arayışında olduğu ve listenin başında Vedat Muriqi'in bulunduğu kaydedildi. İngiliz kulübünün bu transfer için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.

Lazio ise Şampiyonlar Ligi için kadrosunda atılım yapmaya hazırlanıyor. Ancak 25 yaşındaki golcü için ayırdığı bütçe Tottenham'a oranla daha düşük. Fenerbahçe ise 25 milyon Euro'dan aşağı rakamlara sıcak değil.

TOPUK YAYLASI'NDA KARANTİNA!

Türkiye'de liglerin haziran ayında başlanması durumunda Fenerbahçe yeni planlarını yaptı. Buna göne sarı-lacivertliler, mayıs ayının ikinci haftasında Topuk Yaylası'nda kampa girecek. Üç hafta sürecek kampa sadece Koronavirüs testleri negatif çıkan personel katılabilecek. Onun dışında Topuk Yaylası'nda kuş uçurtulmayacak

YORUMLAR 16
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon verseler vermeyiz diyorlar yani.. biz avrupaya kaç tane 20 milyonluk adam satmışız şu ana kadar.. satsa bile 5 para etmez adamın birine bağlar yine.. gerçi fener aynen bu yolda devam etmeli.. biz de ufak ufak yolumuza bakmalıyız.. ne de olsa mayıslar bizim.. duramayız gayrı..
    Cevapla
  • Volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 20 veriyorsa daha fazla ettiklerini biliyorlardir
    Cevapla
  • 250.000 euro eder 4 yıl önce Şikayet Et
    250.000 euro etmez. galatasaray büyük kulüp, muriç o kadar iyi topçu olsa şu anda gs da oynuyor olurdu. fb elindeki kadroyu 10 senede değiştiremez. göreceksiniz dediğim çıkıyor mu çıkmıyor mu. nerede bir hurda döküntü varsa hepsini toplamışlar. galatasarayın aldığı adamlara bakın. onyekuru, emre akbaba, falcao gerisini saymayacağım. falcaoyu izleyin, adam gol makinası çıktı. istisnasız her maç bir veya birden fazla gol atıyor. golcü dediğin böyle olmalı.
    Cevapla
  • fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    en fazla satabileceğiniz rakam 5 milyon euro oda belki haaaa Koç gene cebinden parayı verir satmış gibi gösterir Eyvallah Elif Elmas da yaptığı gibi.
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    25 kuruş etmez. Fener yediği kazığı çıkarmaya çalışıyor
    Cevapla
  • Vedat Muriqi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen Falcao ile karıştırdın galiba
    Cevapla
  • kosovalı 4 yıl önce Şikayet Et
    çatla kudur
    Cevapla
  • Vangölü 4 yıl önce Şikayet Et
    ha satın sonrada gidip ise yaramaz santrafor getirin çünkü bize çok faydalı oldu bi iyi takım kurun şampiyon olalım sonra satın kardesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle