Fenerbahçe ve Altay'dan Yalçın Koşukavak açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Yalçın Koşukavak ile bazı temasların gerçekleştirildiğini ama henüz bir anlaşma olmadığını açıkladı. Konuyla ilgili Altay da açıklama yayınladı.

Fenerbahçe ve Altay'dan Yalçın Koşukavak açıklaması
Fenerbahçe ve Altay'dan Yalçın Koşukavak açıklaması
GİRİŞ 17.03.2020 15:46 GÜNCELLEME 17.03.2020 16:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin UEFA Pro Lisans sahibi Yalçın Koşukavak'ı bu sezon takımı antrenmanlarda çalıştırması için, gelecek sezon ise yardımcı antrenör olarak düşündüğü ileri sürülmüştü.

 

 

Fenerbahçe Kulübü konuyla ilgili açıklama yayınladı:

"Son birkaç gündür futbol gündeminde yer alan Altay Kulübü teknik direktörü Sayın Yalçın Koşukavak ile anlaştığımıza dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

 

 

Altay Kulübü’nün bilgisi dahilinde Sayın Yalçın Koşukavak ile gelecek dönemler için futbol yapılanmamız kapsamında birlikte çalışabilme ihtimalimiz üzerine bazı temaslarımız olmuştur. 

Bu temaslarımız, futbol şubemizin yapılandırılması kapsamında, oluşturmak istediğimiz kültürün geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması, bu doğrultuda bir ortak aklın belirlenmesi, altyapı ile A takım arasındaki ilişkinin daha genişletilmesi, genç futbolcularımızın gelişimi gibi konularda belli bir sistematik çerçeve oluşturulması amacıyla yapılan görüşmelerdir.

Ancak bugün itibariyle gelinen noktada Sayın Yalçın Koşukavak ile yaptığımız görüşmeler sezon sonu yeniden değerlendirilmek üzere sonlandırılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

ALTAY'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Altay, Fenerbahçe’nin Yalçın Koşukavak için yapmış olduğu teklifi Koşukavak tarafından kabul edilmediğini açıklayarak, sarı-lacivertli kulübe teşekkür etti.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak’ın Fenerbahçe futbol takımındaki yeni yapılanmada görev almasına dair Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulundan teklif iletilmiş olup, kulübümüz yönetim kurulundan kendilerine yapılan teklif için teşekkür edilmiştir. Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak da yetiştiği ve formasını terlettiği Büyük Altay’ı şampiyonluk yarışında son 6 haftada yalnız bırakmak istemeyerek kulübünde kalmak istemiş ve tek hedefinin Altay’ı hak ettiği süper lige çıkartmak olduğunu belirtmiştir. Ülke futbolunun alışılagelmiş transfer süreçlerinin aksine, başından beri kulübümüzle istişare içerisinde olan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    yalçın koşukavakta fb de daha başarılı olur.
    Cevapla
  • Açık 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat, yönetim kendine ortalığı karıştıracak, başarısızlıkta, ki Koç Fenerin başarısız olmasını istiyor, bir antrenör ve futbolcular istiyor ki söylemlerini sürdürsün seyirciyi sokağa döksün Kendi siyasi görüşünde, kendi güdümünde teknik heyet. Maksat futbol değil.
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin cimşir fb de daha başarılı olur.
    Cevapla
  • Manisa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bence gerçek bir galatasaraylı. Fenerin başına geçip fenere en kötü yılları yaşattı. Avrupa şampiyonu olan Basketbol takımını bile bitirdi.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç ile Fenerbahçe ; Sporda her alanda Başarısızlığı oynuyor?.
    Cevapla
  • Manisa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller Barcelona gerçekler Altay.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle