Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıkladı!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Nicolas Anelka, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe teknik heyetinde yer almak istediğini açıkladı.

Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıkladı!
Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıkladı!
GİRİŞ 26.02.2020 09:54 GÜNCELLEME 26.02.2020 09:54
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Nicolas Anelka'dan Fenerbahçe'ye mesaj! Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Nicolas Anelka, kişisel Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yaptı. Anelka paylaşımında başkan Ali Koç'a zaman verilmesi gerektiğini söylerken Fenerbahçe'de antrenör olarak görev almayı çok istediğini söyledi.

Anelka'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili arkadaşlarım... Taraftarlarımızın ve Fenerbahçe camiasının Ali Koç'a zaman vermesi gerektiğine inanıyorum. Başkan olmak kolau değil. Biliyorum ki taraftar her maç galibiyet bekliyor ve fakat bir takımın yeniden inşaa etmek zaman alan bir şeydir... Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve tüm kalbimle yeniden zirveye çıkacağı günü bekliyorum. Ana takıma teknik direktör veya teknik ekipte yer alarak geri dönmeyi çok isterim. Bazı kişiler para, ben ise bilgi ve tecrübemi verebilirim ve bu paha biçilmez bir şey.. İNŞALLAH, Fenerbahçe ile yeniden buluşmak ve zaferler ve şampiyonluklar paylaşmak dileğiyle.."

YORUMLAR 36
  • Rıfkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sihiri eli var, zamanında hakemler bile göremezdi, bir denemek lazım.
    Cevapla
  • muharrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu iken bu takıma ne faydan oldu ki ne teknik heyete geldiğinde faydan olacak
    Cevapla
  • aser 4 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon yaptı takımı attıgı önemli goller sayesinde
    Cevapla
  • EsEs 4 yıl önce Şikayet Et
    Faydalı oynamasa; ki pas alamadığı atılmadığı şeklindeki dedikoduları da hatırlarsan ingiltere ligine dönmesi sence tesadüfmü
    Cevapla
  • mAnİSaLı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen futboldan anlıyormusun? Anelka Hagi ile aynı zamanda oynasaydı hagi'yi hacıya gönderirdi. Adamın hızına yetişen yoktu fenerde. Ayrıca fenerde o zaman brezilyalılar çoktu ve adamı müslüman diye dışladılar.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten üst düzey birisiydin be Anelka
    Cevapla
  • Almancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Anelka'yı severim, ama o kendi kafasında hizmete paha biçmiş gibi!
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Anelka ve ortega oynadikalri dönemde bazı türk oyuncuların onlari dışlayan hareketlerinden dolayı gittiler.kacmadilar.bugun kimse yusuf ogun abdullah ceyhun gibileri hatırlamaz ama anelka ve ortega hojdoonk gibiler unutulmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle