Fenerbahçe'nin 'belalısı' Jailson!

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 2-1 kaybettiği maçta stoper oynayan Jailson yenilen ilk golde yine başroldeydi.

Fenerbahçe'nin 'belalısı' Jailson!
Fenerbahçe'nin 'belalısı' Jailson!
GİRİŞ 16.02.2020 13:38 GÜNCELLEME 16.02.2020 13:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bu sezon en büyük sıkıntılar savunma hattında yaşandı. Sezon başından bu yana hem defansın merkezinde hem de sol bekte ciddi eksikleri olan Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Jailson planını hayata geçirdi.

 

 

Geçen yıl Josef de Souza'nın yerine orta sahaya alınan Jailson, kariyerinde ilk kez stopere kaydı. Brezilyalı futbolcu, bu sezon ligde 14 haftada stoper olarak oynarken, 5 kez de oyuna sonradan girdiği maçlarda orta sahada görev aldı.

24 yaşındaki oyuncunun defansta oynadığı 14 maçta Fenerbahçe 4 kez yenilirken, 7 maçı kazandı, 3 kez de berabere kaldı.

 

 

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 2-1 kaybettiği maçta da yenilen ilk golde hata yapan Jailson, sarı-lacivertli taraftarların yine hedefine oturdu.

3. haftada 1-1 biten Trabzonspor maçında yerini kaybedince Ekuban'ın beraberlik golü geldi.

4. haftada topla çıkarken kaptırınca Alanyaspor'un golü buldu ve 3-1'lik yenilgi yaşandı.

7. haftada Antalyaspor'a evinde 1-0 kaybeden Fenerbahçe'de Jailson son adam iken rakibini kaçırınca gol yenildi.

20. haftadaki 2-1'lik Trabzonspor yenilgisinde takım 1-0 öndeyken, Sörloth'u arkasına kaçıran Jailson, sıkıntı çekti.

22. haftada Ankaragücü'ne 2-1 kaybedilen maçta ilk gol öncesi topu ıskalayan Jailson, Altay Bayındır ile birlikte gole sebebiyet verdi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 15
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yılda fb yi 5. yapacak ersun hoca takım kurmasını bilmiyor.jailson,tolga,kruse bazı maçlarda yoruluyor bocalıyor şaşırıyor oynayamıyor. bunlar bir maç oynatıp bir maç dinlendirilmeli.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ne suçu var. Fenerde hiç stoper yok mu da bunu oynatıyorlar. Bir tane almışlardı ne oldu ona?
    Cevapla
  • Fenerli MumahammedT. 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Ankaragücü maçı başladıktan sonra spor yazarları 3-4 dk sonra Fenerbahçenin 4 oyuncusunun kendi alanlarında oynamadıklarından bahsettiler yani bana göre biraz hocayı eleştirdiler gibi geldi ve Fener golü yedi.maç sonunda 9 yaşındaki oğluma durumu izah etmekte zorlandım.Fener yenilince oğlumun spikolojisi oldukça olumsuz etkileniyor artık maçları takip etmemeyi bile düşünüyorum fener yenilince bir hafta işlerim yolunda gitmiyor .selamlar
    Cevapla
  • Niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Namazı kaçırdığın zaman da oluyormu aynı durum¦
    Cevapla
  • Hilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun korkak ve futbol hocalığıdan anlamıyor. Anlasaydi ben on libero oynamak istiyorum diye bas bas bağıran Altay'i kalede oynatmazdi. Bak ne güzel Jailson'dan defans oyuncusu yaptın adam geleni yaklaştırmiyor, Muric diye süper forvetimiz var adama top gelmiyor neden çünkü oda orta saha oynuyor. Sol ayaklı deniz orta yapmayı bilmiyor yapsada dağlara, dirar ayrı bir bela, Isla tam gazbet, Yazık bu takım da acidigim oyuncular şunlar, Gustavo, Muric, Serdar Aziz, Rodriges bile bunların yüzünden basit biri oldu. Ozan bir iki hareket yapsada maçın tamamında acemi hareketler top katpirmalar K Sunal gibi kafayı öne eğip gitmeler. Bu hocayla bu korkak futbol anlayışıyla bu senede heba olmak uzere
    Cevapla
  • Misafir20 4 yıl önce Şikayet Et
    Jailsonun ne suçu var. Sen ilk başta konu mankeni rami ile faletteyi defans diye al. Fenerin defans oyuncusu zaten değiller o ayrı konu niye bu adamlar yedek. Orta saha oyuncusu defans oynayamaz oynarsada böyle olur.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz arkadaş rami futbolculuğu kafasından sileli çok oldu.
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Milanda fransa milli takiminda oynayan rami fenerin futbolcusu degil demi yoksa siz brezilya milli takimimisiniz biz mi bilmiyoruz 12 sene olsu sampiyon olamayan takimin taraftari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle