Simon Falette, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi

Alman ekibi Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Gineli savunmacı Simon Falette, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Simon Falette, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi
Simon Falette, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi
GİRİŞ 08.01.2020 14:10 GÜNCELLEME 08.01.2020 23:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya hazırlandığı stoper Simon Falette, İstanbul'a geldi.

 

 

Adil Rami ile yolları ayırmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, Alman kulübünde süre alamadığı için mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Falette'i satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.

Yapılan görüşmelerde prensipte anlaşma sağlanınca 27 yaşındaki stoper İstanbul'a geldi. Sağlık kontrolü ve imzanın ardından Falette'in Antalya kampına yetiştirilmesi bekleniyor. (DHA)

 

 

YORUMLAR 5
  • Ali Ulvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkarım bu arkadaş ta balon transfer gibi duruyor.Adam süre alamamış maç eksiği var biz kapıp almışız.Bu trensferleri yapan her kim ise bir an önce bu görevden alınmalı.
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır futbol takip ederim bir çok takımı yakından incelerim bu kim Allah aşkına ya arkadaş bırakalım artık transfer yapti demek için transfer yapmayı.Alt yapımızda ikinci liglerimizde hic mi stoper yok.
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar akıllanmaz
    Cevapla
  • Bucaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan klübede oturan stoperler yetmedi bir tane daha eklemek istediler. hayırlı olsun. Maşallah Comoli çok dahiyane trfansferler yapıyor. Frey, Zanka, Rami, Falette. bakalım sırada ne gibi fiyaskolar olacak.
    Cevapla
  • alnl 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalite olarak Zanka'nın bir tık altında bir futbolcu.
    Cevapla