Ozan'dan kırmızı kart isyanı! 'VAR'a bile bakmadı'

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, BtcTurk Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ozan'dan kırmızı kart isyanı! 'VAR'a bile bakmadı'
Ozan'dan kırmızı kart isyanı! 'VAR'a bile bakmadı'
GİRİŞ 24.11.2019 21:44 GÜNCELLEME 24.11.2019 21:56
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Ozan Tufan "Önemli olan takıma katkı sağlayabilmek. Bugün iyi bir futbol sergileyemedik. Ben buraya gelen her Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum. Önümüzde bir Göztepe maçı var, onu iyi geçirmemiz gerek. Kaçırdığımız goller var, bunları atmamız lazım" dedi.

Deplasmanda yaşanan kayıpların hatırlatılması üzerine Ozan Tufan "Fenerbahçe olarak sahaya 3 puan için çıkıyoruz. Büyük takım olduğumuz için hedefimiz 3 puan. Pozisyonlarımızı gole çevirebilsek, her şey lehimize olacak. Haftalardır bundan dert yanıyoruz, inşallah daha iyi olacaktır. Bunları konuşup daha başarılı olacağız." açıklamasını yaptı.

 

 

"HAKEM VAR'A GİDİP BAKMADI BİLE"

İlk yarıda Afriyie Acquah ile yaşadığı pozisyonun sorulması üzerine Ozan Tufan "İlk yarıda ayağıma basıldı, ayağımı göstermek istemiyorum ama bana göre kırmızı kart. Hakem Mete Kalkavan gidip bakmadı bile. Bir bildiği vardır. Rakip 10 kişi kalsaydı, her şey daha farklı olacaktı. Hakemlerin biraz dikkatli olması gerekiyor, bizim de öyle. Öfkemizi kontrol etmemiz gerekiyor. Bence benim pozisyonum kırmızı karttı" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 21
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı pozisyonuna tv deki hakemler penaltı dedi ayrıca gol pozisyonu ofsayt faul vermedi. Malatya güzel oynadı o ayrı bir konu
    Cevapla
  • Malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Hamle sadece sarı kart, nerede olursan ol ingiltere liginde bile sarı verirler. Ama tipik fener ayakları bunlar, ağlar ve zırlar oyuncağı alınmış olan çocuklar gibi. Bu kadar hakem yardımına göre aciz kaldınız ve utanmadan aynı hakemi eleştiriyorsunuz, pes doğrusu.
    Cevapla
  • Haktuu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun be hakem maçı fenere vermeksizin üste para bile verecekti neredeyse ,sen ha itirazdaymissin.ama bu buz gibi Malatya golünü vermeyen hakeminizi kurmak için yaptığınız bir taktıktan başka bişey değil.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    OZan ve diger fenerli futbolcular hepisi emrenin yolundan gidiyor. Ve seyirciler izlerken hepinize neler soyluyor neler biliyormusunuz.
    Cevapla
  • DAĞHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Seyirci ne söylüyor bilmiyorum ama senin yalan söylediğin çok belli
    Cevapla
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    ey gidi tff ve hake komitesi bu mete kalkavanın fener formasına giymesine izin verin bari :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle