Kadıköy'de Dilay Kemer'e büyük destek

Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe'nin Gazişehir Gaziantep'i farklı mağlup ettiği maçta taraftarlar Dilay Kemer'i unutmadı.

Kadıköy'de Dilay Kemer'e büyük destek
Kadıköy'de Dilay Kemer'e büyük destek
GİRİŞ 20.08.2019 00:36 GÜNCELLEME 20.08.2019 00:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe TV'nin sunucusu Dilay Kemer'in kan kanserine yakalanmasının ardından sarı lacivertli taraftarlar destek kampanyası düzenlemişti.

 

Kemer, ilik nakli olmuş ve kan bağışı için destek çağrısında bulunmuştu. Her platformda Dilay Kemer'e destek mesajları gönderen sarı lacivertli taraftarlar, bu kez Ülker Stadı'ndan genç sunucuya seslendi.

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Gazişehir Gaziantep maçında, Dilay Kemer'in fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Vazgeçmek korkakların işidir. Hep seninleyiz, dualarımız seninle." mesajı yer aldı.

 

 

YORUMLAR 9
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm iyi temennilere katılıyorum. Allah şifa versin.
    Cevapla
  • Hekim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah birdir. Başka şeylere müracaat edip yorulma, onlara tezellül edip minnet çekme, onlara temelluk edip boyun eğme, onların arkasına düşüp zahmet çekme, onlardan korkup titreme. Çünki Sultan-ı Kâinat birdir, herşey'in anahtarı onun yanında, her şey'in dizgini onun elindedir; herşey onun emriyle halledilir. Onu bulsan, her matlubunu buldun; hadsiz minnetlerden, korkulardan kurtuldun." 20.Mektup’ tan.. Allah sizi çok seviyor ve sizi kendisine yaklaştırıyor, korkmayın o nihayetsiz merhamet sahibidir sizi maddî-manevî temizliyor, Şafi ismi tecelli edince eskisinden de sağlıklı olursunuz inşallah. Duaya devam..
    Cevapla
  • Ya Şâfi ya Allah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey insan! Sen kendini, kendine mâlik sayma. Çünki sen kendini idare edemezsin, o yük ağırdır. Kendi başına muhafaza edemezsin, belalardan sakınıp, levazımatını yerine getiremezsin. Öyle ise beyhude ızdıraba düşüp azab çekme, mülk başkasınındır. O Mâlik, hem Kadîr'dir, hem Rahîm'dir; kudretine istinad et, rahmetini ittiham etme. Kederi bırak, keyfini çek. Zahmeti at, safayı bul. 20.Mektup Rabbim şifanızı verir merak etmeyin, “Dua edin icabet edeyim” diyor çünki.
    Cevapla
  • Gurbetten 67 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilay Hanıma Allah c.c. şifalar versin inşallah sağlığına kavuşur . Herkesin Duaya ihtiyacı vardır. Tekrardan Allah c.c. şifalar versin. Selamlarla.
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Şifa Allah'tan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle