F.Bahçe'nin kamp kadrosunda 6 eksik

Fenerbahçe, yeni sezon kamp çalışmaları için Avusturya'ya geldi.

F.Bahçe'nin kamp kadrosunda 6 eksik
F.Bahçe'nin kamp kadrosunda 6 eksik
GİRİŞ 21.07.2019 14:37 GÜNCELLEME 21.07.2019 18:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul'dan öğle saatlerinde özel uçakla hareket eden sarı-lacivertli kafile, yaklaşık iki buçuk saatlik yolculuğun ardından Avusturya'nın Graz kentine ulaştı.

Fenerbahçe kafilesini, Graz Havalimanı'nda bir grup Türk taraftar karşıladı. 

Kafileye tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, futbolcular ile fotoğraf çektirdiler. Taraftarlar en fazla ilgiyi teknik direktör Ersun Yanal ile oyunculardan Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues'e gösterdi.

Sarı-lacivertli ekibin, kamp kafilesinde şu isimler bulunuyor:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Abdullah Yiğiter, Oytun Özdoğan, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Muhammed Gümüşkaya, Victor Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muric, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

İtalyan ekibi Napoli'ye transferi gündemde olan Eljif Elmas ile Barış Alıcı kamp kadrosunda yer almadı.

Ülkelerinin milli takımları ile uluslararası turnuvalarda mücadele eden Nabil Dirar ve Mauricio Isla ise izinli oldukları için Avusturya'ya giden kafileye katılmadı.

Öte yandan kadroya kadroda düşünülmeyen kaleci Kameni ve Diego Reyes de dahil edilmedi.

İki hazırlık maçı

Sarı-lacivertli ekip, Avusturya kampında iki hazırlık maçı oynayacak. 

Fenerbahçe, yarın Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Wolfsburg, 25 Temmuz Perşembe günü ise bir başka Alman ekibi Hertha Berlin ile karşı karşıya gelecek. 

Sarı-lacivertli kafile, Hertha Berlin karşılaşmasından sonra ise Türkiye'ye dönecek. 

21-25 Temmuz tarihlerinde Avusturya'da kamp yapacak Fenerbahçe, Graz şehrindeki ilk antrenmanını bu akşam basına açık olarak gerçekleştirecek. 

YORUMLAR 6
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleciler Altay ve harun,Bekler murat ve Adülcebrail,Stoperler okan ve sadık,önliberolar jailson ve tolgaciğerci, ortasaha emre ve ekici,kanatlar moses ve rodrigez, golcüler muriç ve Allahyar genç ve süper fenerbahçe oluştu.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Harun Tekin, Altay Bayındır, Okan Turp, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Zac, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu,, Moses, Rodrigues, Vedat Muriç, Allahyar Say,, Yusuf Mert kadrosu çok iyi işler yapacaktır.kadro gençleşti çevikleşti, yorulmak bilmezler. çok süper transferler yaptı fb.
    Cevapla
  • kılıçaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Altay Bayındır, Harun Tekin, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Abdülcebrail , Emre Belözoğlu, Jailson, Tolga Ciğerci,, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Moses, Rodrigues, Vedat Muriqi, Allahyar Sayyad, Yusuf Mert Tunç..kadrosu süper oldu. kadro hem gençleşti hemde pres yapıyor,hızlı oynuyor,yorulmuyor,hata yapmıyor. bu kadroyla ersun hoca şampiyon yapamazsa kendiliğinden gitmesi gerekir.
    Cevapla
  • xyztyz13 4 yıl önce Şikayet Et
    Barış alıcı neden yok. Adamı neden oynatmıyorsunuz. Saçma sapan bir yere kiralayacaksınız sonra adam kaybolup gidecek. Kiraya verdiğiniz hiçbir futbolcu ilerleme kaydedemedi. Hepsi yok oldu.
    Cevapla
  • vayyy 4 yıl önce Şikayet Et
    vay hocam sakalda bırakmışşşşşşşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle