Ünlü isimden Ali Koç'a tepki! "Kandırdılar"

Ünlü şarkıcı Alişan, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Ümraniyespor'a elenmesinin ardından sosyal medya hesabından Ali Koç'a tepki gösterdi.

Ünlü isimden Ali Koç'a tepki! "Kandırdılar"
Ünlü isimden Ali Koç'a tepki! "Kandırdılar"
GİRİŞ 25.01.2019 11:45 GÜNCELLEME 25.01.2019 21:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'de seçim sürecinde sık sık Ali Koç'u destekleyen paylaşımlar yapan şarkıcı Alişan, Fenerbahçe-Ümraniyespor maçının ardından tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'ndan elenmesi hakkında paylaşımlar yapan Alişan, sezon başında kandırıldıklarına dair ifadeler kullandı.

Alişan, "Geçen senenin takımını bozup, bu çöpleri takıma kazandıran, başta başkan ve yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.. Rezilsiniz rezil. Kadro değeri 3.58 milyon euro olan Ümraniye karşısında, yıllık maaşı 4 milyon euro olan Slimani.. Ve tek gol atamadan iki maçtada yenilerek elenmek... Ali Koç gelecek dertler bitecek dedik,bambaşka bir Fenerbahçe izleyeceğiz dedik ve hepimizi kandırdılar..." şeklinde paylaşım yaptı.

 

 

YORUMLAR 21
  • eyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkanı ve Aykut hocayı mumla arayacağız
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Arayacağız mı arıyoruzmu. Yönetim istifa diye nezaman bağıracak bu taraftar aceba.küme düşüncemi
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet arayacağız küme dususunde aklı başına gelsin
    Cevapla
  • Alim 5 yıl önce Şikayet Et
    Derhal takım Aykut kocaman teslim edilmeli adamı yok defans oynatıyor yok öyle yok böyle ona rağmen daha zayıf kadroyla ligin en çok gol atan takımı ve ikincisi olurken şu tabloya bakarken Ali Koç ve ekibi utanıyorum acaba.yanallada bir iş olmaz bakın cocu nun aynısı oyunu oynatıyor bu adam antrenör değil senyede bir cacık olmaz butakimdan demedi demeyin.
    Cevapla
  • the end 5 yıl önce Şikayet Et
    bu takım küme düşse belki herkesin aklı başına gelir, hayırlı olur
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmuş yani ligden düşse ne olur
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ALİ KOÇ basının huzuruna çıkıp kamuoyuna fenerbahçe kulübü başkanlığından istifa ettiğinizi açıklayın bu rezillik yeter artık siz bu işi bilmiyorsunuz işi bilen biri gelsin daha fazla FENERBAHÇE,YE zarar vermeyin gidin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle