Karar verildi! F.Bahçe yerli hocaya dönüyor

Fenerbahçe adım adım hoca değişimine gidiyor. Yönetim maaşını ödemeye devam ettiği ve yardımcıları hala kulüpte çalışan Aykut Kocaman'ın kapısını çalacak.

Karar verildi! F.Bahçe yerli hocaya dönüyor
Karar verildi! F.Bahçe yerli hocaya dönüyor
GİRİŞ 01.10.2018 11:01 GÜNCELLEME 01.10.2018 11:24
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Phillip Cocu ile yolların bugün ya da hukuki süreç tamamlanmazsa bu hafta içinde ayrılması bekleniyor. Peki yerine kim gelecek?

Yönetimin ilk tercihi Aykut Kocaman. Çünkü hocanın anlaşma gereği zaten maaşı ödeniyor. Ayrıca onun yardımcıları sezon başından bu yana Cocu ile çalıştıkları için takımı yakından tanıyorlar.

Ali Koç yönetiminin Cocu ile yolları resmen ayırmasının ardından Aykut Kocaman'la masaya oturacağı şimdilik 2. bir tercihin olmadığı öğrenildi.

Bu arada F.Bahçe'ye Aykut Kocaman dışında yeni bir hoca gelirse bir sezonda 4 isme birden maaş ödenmiş olacak. FIFA'lık olunan Pereira'nın taksitleri sürüyor. Kocaman maaş alıyor. Cocu haklarını alacak ve yeni hocaya maaş ödenecek.

 

 

YORUMLAR 80
  • alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut hocadan bi fayda gelmez artık çok geç. kemal özdeş hoca gelmeli kesinlikle yerli ve takımları tanıyor.
    Cevapla
  • Mehmet Emin DEMİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman ve Yılmaz Vural varken niçin dışarıya paralarınızı akıtıyorsunuz? Bunlar sizden para mı istiyor? Sadece gönül verdikleri takımları çalıştırmak istiyorlar.
    Cevapla
  • değişen yok 5 yıl önce Şikayet Et
    değişen bir şey yok. çarçur olan paralar.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural Feneri Uçurur..
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    besiktasli olarak soyluyorum...aykut hoca ersundan da iyi...ersun hoca gelirse 10 hafta zor dayanir...en kotu sartlarda aykut hoca bu takimi sirtladi ama yine yaranamadi...cunku o gercek bir fenerli...zor zaman da yine gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle