Philip Cocu'nun hayran kaldığı 3 isim!

Fenerbahçe'de Philip Cocu rüzgarı esiyor... Hollandalı teknik adam sarı lacivertlilerin oyun mantelitesini baştan aşağıya değiştirmek için çalışıyor. Philip Cocu'nun bugüne kadar gözüne en çok giren isimler belli oldu.

Philip Cocu'nun hayran kaldığı 3 isim!
Philip Cocu'nun hayran kaldığı 3 isim!
GİRİŞ 02.07.2018 20:27 GÜNCELLEME 02.07.2018 20:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Antrenmanlardan arda kalan zamanlarda geçen sezonun maç kasetlerini izlemeye devam eden Cocu, oyuncularla bire bir görüşerek hatalarını anlatıyor. Philip Cocu'nun bugüne kadar gözüne en çok giren isimler ise; Mehmet Ekici, Eljif Elmas ve Josef de Souza oldu.

Üç oyuncuya da beğenilerini ileten Cocu; Mehmet Ekici'ye tekniğinin çok etkileyici olduğunu, oyunun akışını ona göre yapabileceklerini söyledi. Hollandalı teknik adam Ekici'ye eksi özellik olarak daha hızlı olması gerektiğini ifade etti.

 

 

Josef de Souza'nın maç kasetlerinden ofansif anlamda katkısının çok faydalı olduğu tespitinde bulunan Cocu; Brezilyalı oyuncudan geçen sezonun taktiği gereği geride gömülü kaldığını, bundan vazgeçmesini istedi.

Son pas çalışmalarına da büyük önem veren Philip Cocu, bu antrenmanlarda parlayan Elif Elmas'tan çok etkilendi. Gol asisti anlamında takımda en büyük isabet yüzdesine sahip olan Elif, ilk onbire şimdiden göz kırpıyor.

YORUMLAR 22
  • Kartalbaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha fernandao yu görmedin...
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    gitti o arabistana
    Cevapla
  • AYkut kocamen 5 yıl önce Şikayet Et
    Nabza göre şerbet. Ben gelsem milletin gönlünü almak için aynı şeyleri söylerim. İcraatta göreceğiz.
    Cevapla
  • Yalanmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmin sonu husran arkadaslar, Hangi hollandali Turkiyede basarili oldu. Bu teknik direktor Transferi hava ile civa. Rakip takimlar sevinmistir.
    Cevapla
  • sebo 5 yıl önce Şikayet Et
    josef bi begendiyse bu dan bi şey olmaz arkadaş....
    Cevapla
  • Yüzde yüz 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocu sendemi brütüs.Ekici nerden çıktı.O seni yarı yolda bırakır.Müzmin sakat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle