Karar değişti! İstifası kabul edilecek

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisar’a 3-2 mağlup olarak kupayı kaybetmesi, taşların yerinden oynamasına neden oldu.

Karar değişti! İstifası kabul edilecek
Karar değişti! İstifası kabul edilecek
GİRİŞ 12.05.2018 10:09 GÜNCELLEME 12.05.2018 10:15
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Bu yenilgi sonrası başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un teknik direktörlük konusunda flaş bir karar aldıkları öğrenildi. 

İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Fenerbahçe’de 1 yıl daha sözleşmesi olan Teknik Direktör Aykut Kocaman, 3 Haziran’da yapılacak kongreden hemen önce başkan adaylarının elini rahatlatmak için nezaketen istifa etme kararı aldı. Başkan adaylarının kararı ise yeni sezona Kocaman ile başlamaktan yanaydı.

Ancak Ziraat Türkiye Kupası’nın kaybedilmesi fikirlerin tamamen değişmesine neden oldu. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un kupanın kaybedilmesinden sonra Aykut Kocaman’ın sezon sonunda ‘Nezaketen’ edeceği istifayı kabul edecekleri belirtildi.

 

 

ADAYLAR MASAYA YATIRILDI

İki adayında teknik direktörlük konusunda çalışmalara hız verdiği öğrenildi. Takımda köklü değişecekler yapmayı planlayan Başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin, teknik direktör adaylarını masaya yatırdığı belirtildi.

Yıldırım’ın bu sorunu kısa bir süre içinde çözmeyi hedeflediği de vurgulandı.

YORUMLAR 48
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi soğutmaya geek yok anında görevden alınmalıydı.. Daha önce de yazmıştım sadece Aykut değil onun bütün ekibi de ,Fener TV deki yorumcular , Aykutçu futbolcuların da gönderilmelidir.. Advacoot'ın ,Daumun ,Alexin kuyusunu hep birlikte kazdılar sırf Aykut gelsin diye.
    Cevapla
  • gitmesede olur 5 yıl önce Şikayet Et
    ben aziz yıldırımı tebrik ediyorum allah razı olsun ondan ne kadar allaha şükretsem azdır, benim gibi koyu bi fenerbahçeliyi futboldan soğuttu hiç izlemiyorum artık çok teşekkür ederim kendisine burdan
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım tekrar başkan olsun diye kapısına yattıniz arabasının önüne aatladınız, aykut a sevgi selinde bulundunuz her zaman arkasindayız mesajı verdiniz şimdi noldu hayırdır, sevginiz btti mi
    Cevapla
  • Avcı37 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkan bir zahmet sende tasını tarağını topla git A. Kocaman’la. Bu saatten sonra da kalırsanız yüzsüzlüktür. Baybay...
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut futbolcuyken gittiğinde Terim'le Galatasaray 4 yıl şampiyon olmuştu. Şimdi takım yeni kuruldu... Bir kez daha giderse artık Galatasaray'ın önü Fenerbahçe tekrar toparlanana kadar 8-10 yıl açılmış olur. Aziz Yıldırım gidebilir. Aykut Kocaman'ın gitmesi büyük hata olur... Yapılması gereken takıma Sağlam 2-3 transferi yapmaktır...
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Terim Ulusoy & M.Yılmaz, M.Ağar dönemlerinde ; Hakan Şükür ,Arif ,İsmail , Uğur , daha o kadar çok şey varki .Öyle şampiyon oldu ,,Aykutun gitmesiyle değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle