İsyan etti! "Şu maçı bile alamadınız"

Derbi maçta Galatasaray’ı yenememeleri üzerine hayal kırıklığı yaşayan başkan Aziz Yıldırım, maç sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya’yı arayarak sitemde bulundu.

İsyan etti! "Şu maçı bile alamadınız"
İsyan etti! "Şu maçı bile alamadınız"
GİRİŞ 19.03.2018 09:55 GÜNCELLEME 19.03.2018 09:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Taraftarı önündeki 6 puanlık maçta G.Saray'la golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de, sonuca en çok üzülen isimlerin başında başkan Aziz Yıldırım vardı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım'ın maçtan hemen sonra telefona sarıldığı, idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayarak sitem ettiği ortaya çıktı.

HAKEMİ DE YENMELİYDİK

Başka nın Çetinkaya'ya, "Kazanmak için daha ne olmalıydı bilmiyorum. Taraftarsa taraftar, destekse destek, primse pirim... Şu maçı bile kazanamadınız, daha ne diyeyim bilmiyorum! Beni bir kez daha çok üzdünüz. Ne yapsak olmuyor. Biz bu maçı hakeme rağmen almalıydık. Yazık, ayağımıza kadar gelen fırsatı tepiyoruz. Olacak iş değil" dediği öğrenildi.

YORUMLAR 10
  • aSiTüRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bi Akhisar kadar olamıyoruz
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    hakemse hakem fenerasyonsa nenerasyon demeyi unutmuş
    Cevapla
  • Ali Ulvi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım senin devrin artık bitmiştir.Bu Son derbi bunu tasdik etmiştir.Vasat oyuncular topluluğu ve sıradan teknik adamlarla bu kadar olur.Artık bırak yahu illa ki taraftar seni yuhalayarak mı bıraktırsın.
    Cevapla
  • Blue 6 yıl önce Şikayet Et
    3 tane kırmızı vermedi fenere hangi hakemden bahsediyosnz
    Cevapla
  • Nevo 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize verilmeyen penaltı art ne üç kırmızı hayırdır yavrum
    Cevapla
  • azizsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    azizsiz bir lig istiyoruz artık bende bir fenerbahçeli olarak aziz İSTİFA diyorum. Başakşehir maçlarına gitmek daha zevkli oluyor herkese tavsiye ederim atmosfer çok güzeldi gerçi biraz tiner kokuyordu ama neyse koku maç sonunda dağıldı :))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle