Aziz Yıldırım'dan rakip başkana tokat!

Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı

GİRİŞ 07.05.2017 14:22 GÜNCELLEME 07.05.2017 17:37
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe - Yakındoğu Üniversitesi maçı sırasında iki takım yöneticileri arasında arbede yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı!

Hürriyet'in haberine göre; Spor Şube polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.

Yaşanan olaylar, protokol tribününden sahaya yansıdı. Fenerbahçe yöneticisi Ali Cenk Başak, sahaya inerek Yakın Doğu Üniversitesi yöneticilerinin bulunduğu bölüme geçmek istedi. Güvenlik görevlilerince zor sakinleştirilen Başak, saha dışına çıkarıldı.

İki kulüp yetkililerinin arasına güvenlik görevlilerinin girmesiyle olaylar yatıştırıldı.

OLAYLAR NASIL GELİŞTİ?

Zorunlu olmasına rağmen Fenerbahçe Yönetimine protokol tribününde yer ayırmadığı iddia edilen Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyingüngör'e Yıldırım tepki gösterdi. Yıldırım, "Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Yaptıkları ahlaksızlıkları görüyorsunuz. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar" ifadelerini kullandı.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

AA muhabirine açıklamada bulunan Eyigüngör, "Maç başlamadan önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bana yumruk attı. Bir kulüp başkanının böyle davranması, Türk spor kamuoyunda kara bir lekedir. Buraya korumalarla gelmeleri, ne amaçla geldiklerini gösteriyor. Demek ki baştan böyle bir şey yapacakları belliymiş. Her Türk vatandaşı gibi şikayetçi olacağım." diye konuştu.

YORUMLAR 80
  • aylmz 6 yıl önce Şikayet Et
    Hoş değil, kulüp başkanı öfkesini yutabilen olmalı. Konum sahibinde olan özellikleri eksiktir. Bırakmalı.
    Cevapla
  • fbli Ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    ey fenerbahçenin düşmanları ve alttaki yorumcular ben size küfredeyim sizde bana teşekkür edin hemi bu şekildemi olması gerektiğini söylüyorsunuz..
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerlileri 20 yıldır tokatlıyor kimsenin sesi çıkmıyor :)
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz nerde gerginlik orda. aziz haktan hukuktan bahsediyorsa önce 2011 in hesabını versin. trabzonun kupasını versinler sonra haktan hukuktan bahsetsinler. azizden önce ben fenerli olmadığım halde fenere sempati duyardım. ömer çavuşoğlu ve aziz yüzünden fenere antipati duymaya başladım. futboldan soğudum valla.
    Cevapla
  • fbli Ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan sana agzima geleni söyleyeceğim, sen beni tebrik mi edeceksin..
    Cevapla
  • Engin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray lı olarak aziz Yıldırım ı haklı buluyorum keşke kulübü için çalışan böyle bir başkanımız olsaydı
    Cevapla
  • MADEN 6 yıl önce Şikayet Et
    o zaman karabük başkanı da galatasaray başkanına tokat atsın, teknik direktörümüzü transfer ettin diye. tokatı atmak kadar tokatı haklı görmek terbiyeden yoksunluktan başka birşey değil.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bir fb li olarak ben haksız buluyorum. tahrik edici her şeyi yapmış olabilir ama haklı olman herşeyi yapabileceğin anlamına gelmez.
    Cevapla
  • Onur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuh daha neler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle