Aziz Yıldırım'dan TFF için flaş FETÖ iddiası!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün olağan divan kurulu toplantısında FETÖ ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 28.01.2017 11:37 GÜNCELLEME 28.01.2017 11:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İşte Aziz Yıddırım'ın divan kurulu konuşmasında FETÖ sözleri:

"TFF kurullarında FETÖ'cüler var. Bana onlar veriyor cezaları. Bunun için Cumhuriyet Başsavcılığına başvuracağız. Dikkatli bakın maç sonrası konuşan diğer şahıslara ceza çıkmıyor bana çıkıyor. Bununla mücadeleyi bırakmayacağız. Amed maçına 150 kişi gelmiş, 200 bin lira ceza vermişler! Bunlar ipin ucunu iyice kaçırdılar! Mahkemede hesaplaşacağız. MHK başkanını gönderdiler, bu adam FETÖ'cü mü? Eğer FETÖ'cü olduğu için gönderildiyse; geçen sezon oynanan maçlar şaibelidir"

"DEKODERİMİ İPTAL EDECEĞİM"

"3 Temmuz sürecinde Trabzonspor ile aramızdaki kavgaya sebep olan şahıslardan birisini Lig TV'nin haber müdürü yapıyorlar. Bununla ilgili Lig TV'ye yazı yazdım. Pazartesi 5'e kadar biz bunu almıyoruz demezlerse, Lig TV dekoderimi iptal edeceğim"

"TFF'Yİ SAVCILIĞA VERİYORUM! TERÖR ÖRGÜTÜ BARINDIRMA"

"Federasyon başkanı diyor ki biz hepimiz kimliklerimizi MİT'e gönderdik. FETÖ'cü olmayanları seçtik diyor. Yalan söylüyor.TFF Başkanı FETÖ operasyonu konusunda yalan söylüyor. Çaycıyı yolladılar sadece. FETÖ'cü olmayanı seçtik diyorlar, yalan.

Biz, PFDK ve Tahkim Kurulu'nu tanımıyoruz. Biz, TFF içerisinde kurulların her yerinde FETÖ'cülerin olduğunu söylüyorum. Bunu kafamdan atmıyorum, eliminde bilgi ve belgeler var. TFF için savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Suç örgütü kurma ve barındırma! TFF Başkanı, biz FETÖ'cüler ile savaş yaparken; FETÖ'cü avukat ile geldi ve elini kolunu sallayarak gittik, başka bir şey söylememe gerek var mı?

Kararları hukuk ve adalet yönünden versinler. Galatasaray yöneticisi canı yandı konuştu, PFDK'ya verdiler mi? Hayır. Bana ve Fenerbahçe'ye olduğu zaman ceza veriyorlar. Mahkemede hepsiyle hesaplaşacağız. Cavcav vefat etti, herhalde benim ölmemi bekliyorlar ama ben daha ölmem."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • Aydın, Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli cavcav iyi adamdı seni de sevmezdi onun adını ağzına almasan iyi olur
    Cevapla
  • Ahıskalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Tümünü dinlemeden burada saçma sapan yorum yapanlar, ön yargılı olduklarını yine ispat etmişlerdir. Ben dinledim ve söylediklerine katılmamak elde değil, Demirören'in alacağını Beşiktaş'a bağışlamasını söylüyor, benim bu kadar alacağım var deyip elinde kılıç gibi sallandırmaktan vazgeç diyor, biz yaptık, diğer tüm Başkanlarda böyle yaptı ve bundan sonrada yapacak, sende bağışla ve Beşiktaş'ı bu yükten kurtar diyor. MHK Başkanını görevden aldınız, sebebini açıklayın diyor, bildiğiniz birşey varsa kamuoyununda öğrenme hakkı var diyor.
    Cevapla
  • ahmet aksu 7 yıl önce Şikayet Et
    gs ikinci başkanı cüneyt çakır hakkında söylediklerinden niye ceza almıyor aziz yıldırım haklı
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkan sonuna kadar haklı bende dekoderimi iptal edecem
    Cevapla
  • Antepli27 7 yıl önce Şikayet Et
    2011 de herkes bu adam'a devlet elden gidiyor dediğinde deli dediler adam haklı çıktı.15 temmuz'u yaşadık halamı akıllanmadık ? Tamam sevmeyebilirsiniz saygı duyarım ama adamın hakkınıda verin!! Önemli olan fetöyü heryerden temizlemek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle