Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Anlaşma tamam

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ocak ayında döneminde Avrupa sallayacak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor... Dünyaca ünlü yıldızın kulübüyle anlaşma sağlandı.

Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Anlaşma tamam
Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Anlaşma tamam
GİRİŞ 11.11.2016 16:39 GÜNCELLEME 11.11.2016 16:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Chelsea'nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ın transferini yüzde 50 oranında bitirdi. 29 yaşındaki orta saha, İngiliz takımından yıllık 8.8 milyon pound alıyor. Fenerbahçe, Chelsea'ye "Sezonun ikinci yarısındaki alacakları karşılığında Fabregas'ı bize kiralayın" dedi.

Bu anlaşmayla Chelsea, 4.4 milyon poundluk mali yükten kurtuluyor ve Fabregas da oynayabileceği bir takıma geliyor. Chelsea kiralama bedeli ödenmeden Fabregas'ın kiralanmasına sıcak bakıyor.

VAN PERSIE FABREGAS'I AYARLAYABİLİR

Geriye Fabregas'ın ikna edilmesini içeren yüzde 50'lik kısım kaldı. Bu noktada devreye Robin Van Persie giriyor. Fabregas ile RVP, Arsenal'de birlikte oynadı. Aralarından su sızmıyordu. Fabregas, Van Persie faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye sıcak bakabilir. Hollandalı yıldızın gerekirse Fabregas'a Fenerbahçe için olumlu referans vermesi bekleniyor.

FABREGAS'A MİLAN VE WEST HAM DA TALİP

Ancak devrede F.Bahçe dışında kulüpler de var. Milan ile Slaven Bilic'in takımı West Ham da Fabregas'ı kadrolarına katmak istiyor. Fabregas, "Chelsea'de kalıp savaşacağım" diyor ama Matic ve Kante'yi geçip forma giyme ihtimali oldukça zayıf.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe sen çok yaşa
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    iş bitmiş oyuncu çöplüğü olduk
    Cevapla
  • semih60 7 yıl önce Şikayet Et
    gelirse tecrübesiyle katkı yapar depay da gelmeli
    Cevapla
  • cetin 7 yıl önce Şikayet Et
    kiralık futbolcu ne olacak. seneye çekip gidecek
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğmamış çocuğa don biçiyorlar spor haberleri duyumdan ibarettir son bir gün kala transfer suya düşebilir o onu alır bu bunu satar ama gerçeğe dönme ihtimali %5 tir araştırmalar bunu gösterir..iki arkadaş muhabbet ediyorlarmış ceplerinde beş kuruş para yok kamyon alıp satıyorlar şu kadar para eksiğimiz var tüh vah çıkaramıyoruz muhabbeti yaparken bunları dinleyen parasız üçüncü kişi devreye girer eksik olan parada benden der olmayan paraya olmayan kamyon misali,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle