Şansal Büyüka açıkladı: Cesc Fabregas...

Usta gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe için Fabregas'ın adının geçtiğini söyledi.

Şansal Büyüka açıkladı: Cesc Fabregas...
Şansal Büyüka açıkladı: Cesc Fabregas...
GİRİŞ 09.11.2016 08:30 GÜNCELLEME 09.11.2016 08:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Fabregas'ı bir isim daha gündeme getirdi: Şansal Büyüka. Usta gazeteci Büyüka, Milliyet'te yer alan 'Dobra dobra' köşesinde Chelsea'de forma giyen İspanyol futbolcu Cesc Fabregas'ın transfer için adı verilen isimlerden olduğunu belirtti. İşte köşesindeki o soru cevap bölümü:

İki hafta öncesine kadar “çok iyi” dediğimiz Galatasaray ile, dört hafta öncesine kadar “çok kötü” dediğimiz Fenerbahçe arasında bugün sadece 2 puan fark var.

Kış mevsimine giriyoruz ama Fenerbahçe’de sanki baharın gülleri açtı. Bilal, kabul edelim ki, Advocaat’ın takım üstündeki ağırlığı hissedilmeye başlandı. En önemlisi Van Persie kımıldadı, kendine gelmeye başladı. Eskiye göre savunma da öyle... Manchester United ve Akhisar maçları, savunma anlayışıyla kazanılmış maçlar... Lens’in gelişi takımın hücum anlayışını toptan değiştirdi, bir zenginlik, bir derinlik kattı.

Fark kapanabilir mi, yarışa ortak olabilir mi?

Farkı da kapatabilir, yarışa da ortak olabilir. Aslında şu puan farkına rağmen yarışı sonuna kadar sürdüreceği söylenebilir. İki hafta öncesine kadar “çok iyi” dediğimiz Galatasaray ile, dört hafta öncesine kadar “çok kötü” dediğimiz Fenerbahçe arasında bugün sadece 2 puan fark var. Fenerbahçe haftaya Galatasaray’ı yenebilirse bir puan farkla önüne geçecek. Ayrıca Londra-Paris-Milano üçgeni içinde bir 10 numara arayışının olduğu söyleniyor ve hatta Fabregas adı bile veriliyor. Ama ara transfere çok var ve ben imzalar atılmadan bu transferlere inanmam.

YORUMLAR 1
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    o futbolu bırakmadımı daha :))
    Cevapla