Advocaat: Üst seviye oynayamayacak oyuncular var!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Zorya ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Advocaat: Üst seviye oynayamayacak oyuncular var!
Advocaat: Üst seviye oynayamayacak oyuncular var!
GİRİŞ 15.09.2016 22:30 GÜNCELLEME 16.09.2016 00:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İyi oynadıklarını belirten Advocaat, "Geç gelen bir golle bu akşam beraberliği sağladık. Fazlasıyla hak edilen bir beraberlikti. Rakibimizin 1,5 pozisyonu var. Bir golleri var. 1,5 pozisyonla gol attılar. Biz ilk yarıda pozisyon üretemedik. 1-0'dan sonra gol atmayı deneyen tek takım Fenerbahçe'ydi. Son dakikada şans bizim yanımızdaydı, Simon'un frikiğinde şans bizim yanımızdaydı" dedi.

"TÜM OYUNCULARI GÖRME ŞANSI BULDUK"

Oyuncuları hakkında artık bilgi sahibi olduğunu kaydeden Hollandalı hoca, "Daha fazla forveti oyuna aldık ve rakibimiz geri çekilmek durumunda kaldı. Maçın sonlarında 4 forvetle oynadığımız dönemler oldu. Tüm oyuncuları önemli maçlarda görme şansı bulduk. İlk geldiğimiz güne kıyasla, oyuncularımızı daha iyi değerlendirecek noktaya geldik" ifadelerini kullandı.

"ŞUNU SÖYLEMELİYİM: BİZ GELİYORUZ"

Futbol olarak doğru yolda olduklarını ima eden tecrübeli antrenör, "İki önemli kanat oyuncumuz bu akşam bizimle değildi. Onların eksikliğini de hissettiğimizi söylemeliyim. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, Avrupa deplasmanında beraberlik önemlidir. Şunu söylemeliyim, biz geliyoruz" diye konuştu.

"ÜST SEVİYE OYNAYAMAYACAK FUTBOLCULAR VAR"

"Geçen yıldan çok fazla sayıda maç kasedi seyrettim, bizim futbolumuz geçen seneden farklı bir futbol. Bizim kadromuzda üst seviye futbol oynayamayacak oyuncular var. Biz puanlar almak mecburiyetindeyiz, bunun hiçbir bahanesi olamaz. Haklısınız, daha fazla pozisyon üretmeliyiz, artık 3 puanları almalıyız."

YORUMLAR 4
  • Jaime 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor. Ozan, Josef, Neudstader, Salih ve Hasan Ali bence de üst düzey değil. Kadro inanılmaz kötü. Hocanın yerinde olsam bu rezalet kadroyu çalıştıracağıma istifa ederdim.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Atıf gibi bir oyuncunun kalitesini göremiyorsan sen hoca olamazsın.
    Cevapla
  • Ashuwa 7 yıl önce Şikayet Et
    Basit antroner yorumu topu oyunculara at. Panikle alinan hocadan bi halt olmaz. 6. macini oynadin hala gelisen bir sey yok. Pereyrada ayni seyleri soylutor ama takim gelismiyordu.
    Cevapla
  • sinirli 7 yıl önce Şikayet Et
    sen hicbir zaman ust seviye olamadin ki.oyunculari elestirmeye hakkin yok.
    Cevapla