Van Persie'ye şok sözler: 'Defolup gidersin'

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Semih Yuvakuran, sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu Robin van Persie’yi eleştirdi.

Van Persie'ye şok sözler: 'Defolup gidersin'
Van Persie'ye şok sözler: 'Defolup gidersin'
GİRİŞ 14.09.2016 19:41 GÜNCELLEME 14.09.2016 20:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yuvakuran, Hollandalı futbolcunun mutsuz olduğunu belirterek, “Van Persie 2 yıldır bir türlü hazır olamadı. Bir futbolcu 2 yılda hazır olmaz mı? 16 gol attı ama 36 gol atması lazımdı. Adam mutsuz. Gitmek isteyen oyuncuyu tutmayacaksın. Sepetin içerisinde bir portakal çürüyünce diğerlerine de zarar verir. Biz seni zorla almadık kardeşim. Parayı alırken mutlusun. Oynamak istemiyorsan da defolup gidersin” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 12
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    sağlam bir alt yapı ,sağlam eğitim, sağlam ruh ,sağlam bir genel sistem kendi çocuklarını kendi futbolcuların yap kazan ....dışardaki yıldızlara bu paraları ödeme kendi yıldızlarını yetiştir,
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    adam doğru söylüyor.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçenin harcadıgı parayı bana verseydiniz yeminle her sene şampiyon olan takım kurardım ulan orta saha çökük harcadıgın sakat ortasahalara iyi bir ortasaha alınabilir forvet var ama sistem yok hacı ilk 3-5-2 oynattı tabikide o sistem takımı çökertti tabikide en iyisini hocası bilir ama en agır antreman programı uygulanmalı bu oyunculara yoksa takımdan olmaz.
    Cevapla
  • mansur zaman 7 yıl önce Şikayet Et
    dogru soylemis hakli adam bir futbolcu iki yildir hazir olamaz mi rezillik
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin en büyük zaafı Orta saha..Alex,den sonra Orta sahada top yapacak pas dağıtacak adam yok!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle