İspanyol devinden 10 milyon euroluk teklif!

FIFA'dan 2 dönem transfer yasağı cezası alan Real Madrid ile Atletico Madrid, karardan sonra transferin bitmesine 15 gün kala gaza bastı.

İspanyol devinden 10 milyon euroluk teklif!
İspanyol devinden 10 milyon euroluk teklif!
GİRİŞ 16.01.2016 14:53 GÜNCELLEME 16.01.2016 14:53

Önümüzdeki sezon transfer yapamayacakları için ocak ayı sonuna kadar birçok transfer yapması beklenen iki Madrid ekibinden Atletico’nun, birçok dev kulübün peşinden koştuğu Fenerbahçe’nin stoperi Simon Kjaer ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

Sezon başında Lille’den 7.6 milyon Euro’ya transfer edilen ve son dönemde performansını yükselten Danimarkalı savunmacıyı isteyen İspanyollar’ın 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, birkaç gün içinde Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalacağı belirtildi.

PEREIRA TAKIMI BOZMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçe Yönetimi’nin ve teknik heyetinin, defansta çok önemli bir yere sahip olan Kjaer’i kesinlikle satmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

Pereira’nın özellikle ligde şampiyonluğa giden takımı bozmak istemediği öğrenilirken yönetimle de daha önce yaptığı toplantılarda herhangi bir oyuncularına teklif gelmesi halinde satılmamasını söylediği öğrenildi.

Bu doğrultuda Sarı-Lacivertli kurmayların Simon Kjaer konusunda İspanyol ekibi Atletico Madrid’e ‘Ret’ yanıtı vereceği belirtildi.