Van Persie yeni kulübüyle masaya oturdu!

Önceki gün Fenerbahçe'den izin alarak ülkesine giden Van Persie'nin Amsterdam'da Barcelona yöneticileri ile bir araya geldiği öğrenildi.

Van Persie yeni kulübüyle masaya oturdu!
Van Persie yeni kulübüyle masaya oturdu!
GİRİŞ 15.11.2015 09:36 GÜNCELLEME 15.11.2015 09:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hollandalı yıldızı Amsterdam'da menajeri Kees Vos'un karşıladığı ve Barcelona ile yapılan görüşmeyi menajerinin organize ettiği belirlendi.
 
Van Persie'nin İspanyol yetkililere olumsuz bir yanıt vermediği ortaya çıktı. Fenerbahçe'de mutsuz olmasına rağmen taraftarların, yöneticilerin ve her şeyden önemlisi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine çok büyük destek verdiğini söyleyen Van Persie'nin "Kulübümle görüşmeden bir yanıt veremem" dediği belirlendi. 
 
"DOKTORUMA GİDİYORUM" DİYE İZİN ALDI
 
Van Persie'nin Sportif Direktör Terraneo'dan "Sakatlığım geçtikten sonra doktorumla bir daha görüşmedim. Hollanda'da doktoruma kontrol olmak istiyorum" diye izin aldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin özellikle Van Persie'ye verilen özel izinden haberdar olmadığı ve bu nedenle bazı yöneticilerin çok kızgın oldukları belirlendi. Van Persie'nin yarın İstanbul'a döneceği ve haftanın ilk günü yapılacak çalışmada takımdaki yerini alabileceği açıklandı. Ancak yönetimin Barcelona iddialarından dolayı büyük rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 15
  • barutcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Cani yurekten severek ben fb ye zarar veren birini benimsemem alex fbden buyuk birimi hemde vanpersiye yol ver gitsin diyenler fbli degildir birakin oynasin adam fb taraftarini seviyor bizde kendisini seviyoruz insallah gitsin diyen leri utandirirsin robin van persiiiiiiiiiiii
    Cevapla
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorum fenerlilerin bazılarını bırakın gitsin nereye giderse takıma zararı var bu adamın. barçayada bir lafım var. ver ardayı al persie'yi bu kadar.... aziz başkan ardayı getir
    Cevapla
  • ........ 8 yıl önce Şikayet Et
    ve beyin koşarak uzaklaşıyor
    Cevapla
  • ali osman 8 yıl önce Şikayet Et
    arda mı :D ne içiyon la sen
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yolu verin gitsin ! Elin gâvurundan ne HAYIR gelir :(
    Cevapla
  • Guney 8 yıl önce Şikayet Et
    adam müslüman:))
    Cevapla
  • onr 8 yıl önce Şikayet Et
    bu barca akillanmadi bir cezayi daha hak ediyor
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin bu adamı. Daha öncede aynı senaryoları izledik. Atın gitsin kurtulun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle