Kadlec'ten Vitor Pereira'ya gönderme

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda biten Kadlec, takımdaki durumu ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kadlec'ten Vitor Pereira'ya gönderme
Kadlec'ten Vitor Pereira'ya gönderme
GİRİŞ 10.11.2015 13:01 GÜNCELLEME 10.11.2015 13:01

Fenerbahçeli Michal Kadlec, milli takım kampı için gittiği ülkesinde açıklamalarda bulundu. Bu sezon şu ana dek beklediği forma şanslarını bulamayan ve ligde sadece üç maçta görev alabilen 30 yaşındaki savunmacı samimi itiraflarda bulundu.  
 
Kadlec, "Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşmem var. Şu anda takım değiştirmeyi düşünmüyorum. Tek düşüncem yaza kadar devam eden sözleşmemi tamamlamak. Kış için de şu an bir planım yok. Sezon içinde şansımın döneceğine ve tekrar oynamaya başlayacağıma inanıyorum" diye konuştu.  
 
Portekizli teknik adamın kendisine neden forma şansı vermediği sorusuna Kadlec, "Ben de bu konu üzerine kafa yoruyorum. Bu hocayla benim aramdaki bir şey. Forma giyememek tabii ki hayal kırıklığı yaratıyor. Oynamıyor oluşumun mantıklı bir nedeni yok. Çünkü idmanlarımı aksatmadan yapıyorum. Ama sonuçta bunu kabul etmeliyim. Her maç günü ismimi ilk 11 tahtasında görmeyi beklesem de şu ana kadar istediğim gibi olmadı. Umarım yaza kadar mümkün olduğunca çok forma giyebilirim" dedi.