Hayran kaldı: Böylesini görmedim, fantastikler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax'ı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hayran kaldı: Böylesini görmedim, fantastikler
Hayran kaldı: Böylesini görmedim, fantastikler
GİRİŞ 23.10.2015 01:52 GÜNCELLEME 23.10.2015 01:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Pereira'nın sözleri;

"Sabah kalktığımda hiçbir zaman öleceğimi düşünerek ayağa kalkmam. Mücadele etme isteği ile ayağa kalkarım. Bugün hayattayız. Pazar gününe kadar toparlanacağız ve mental açıdan güçlü bir Fenerbahçe sahada göstereceğiz. Galatasaray maçı çok önemli bir karşılaşma. Kazanmayı düşünen bugün bizdik. Top kazandık rakipten, bu şekilde hücumları organize etmeye çalıştık. Grupta her şey olabilir, yürüyüş devam ediyor. Bir süreliğine Avrupa Ligi sayfasını bir kenara bırakacağız ve bizim için çok önemli olan Galatasaray maçına odaklanacağız"

"TAKIM ELEŞTİRİLERE EN İYİ ŞEKİLDE CEVAP VERDİ"

"Bu akşam takım gerçekten tüm eleştirilere, yoprumlara en iyi şekilde cevap verdi. Seviyesini gösterdi ve mental açıdan güçlü bir duruş sergiledi. Biz kendi aramızda konuşmalarımızı yapıyoruz ve ne istediğimizi biliyoruz"

"KİMSE FIRSATI KAÇIRMADI"

"Kayseri maçından sonra nedenleri vardır elbette ama, hiç kimse fırsatı kaçırmadı ve bizim üzerimize çok eleştiri geldi. Bu akşam sadece lafla değil, saha içindeki duruşla ne kadar mücadeleci olduğumuzu gösterdik."

"TARAFTARLAR HARİKA, FANTASTİK..."

"Aynı zamanda taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Harikalar, fantastikler... Hayatımda hiç görmediğim bir taraftara sahibim. İlk dakikadan son dakikaya kadar bizi desteklediler. İhtiyacımız olan 1 fazla oyuncu onlardı bugün"

YORUMLAR 2
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahanda yine burada yazıyorum? Ajax kadrosunu yazdım kaleci hariç ve Ajax yenildi...Galatasaray içinde yazıyorum..Pereira GS.yi yenmek istiyorsa bu kadroyla çıksın: * Volkan,Gökhan Gönül,A_Ba,Kiajer,Caner,M.Topal,Diego,Nani,Markoviç,Alper,Van persie.
    Cevapla
  • Galip 8 yıl önce Şikayet Et
    Felsefe yaparak Fenerbahçe ye maç kazandıramazsın. İstifa etmen Fb. ye yapacağın en iyi hizmet olur.
    Cevapla