Aziz Yıldırım patladı! Senden izin mi isteyeceğim!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Sportif Direktör Giuliano Terraneo arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyor.

Aziz Yıldırım patladı! Senden izin mi isteyeceğim!
Aziz Yıldırım patladı! Senden izin mi isteyeceğim!
GİRİŞ 21.10.2015 11:06 GÜNCELLEME 21.10.2015 11:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başkan, Kurban Bayramı'nın 4. günü yani 27 Eylül'de düzenlenen bayramlaşmada basınla yaptığı sohbette Terraneo'nun yöneticileri tesislere almadığı haberlerine sert tepki göstermiş, "Beni Samandıra'ya almayacak adamı kulağından tutup atarım" diyerek tavrını ortaya koymuştu. Aziz Yıldırım ile Giuliano Terraneo arasındaki ipleri ise 6 Ekim'de yaşanan olay tamamen kopardı.

Başkan Aziz Yıldırım, Akhisar beraberliğinin ardından 6 Ekim'de Terraneo ve Pereira ile görüşmek için Samandıra'ya gitti. Başkan idmanı izlerken, İtalyan Sportif Direktör Terraneo başkanın yanına geldi ve kendi dilinde bir şeyler söyledi. Başkan Yıldırım, yanındakilere ne dediğini sordu. "Buraya gelmeniz doğru değil" yanıtını alınca sinirlendi.

"SENDEN İZİN Mİ İSTEYECEĞİM?"
 
Yıldırım, idman sahasından çıkıp Samandıra'daki odasına gitti ve Terraneo'yu çağırttı. Başkan'ın bu görüşmede "Ben bu kulübün başkanıyım. Futbol takımını ne zaman ziyaret edeceğime ben karar veririm. Samandıra'ya gelmek için senden izin mi isteyeceğim? Artık sözümden çıkmayacaksın. Ben ne dersem onu yapacaksın" ifadesini kullandığı öğrenildi.

BAZI YÖNETİCİLERİ İÇERİ ALMADI!
 
Terraneo'nun daha önce Samandıra'ya giden bazı yöneticileri de içeri aldırmadığı, bazı yöneticilere de zorluk çıkardığı kaydedildi. Bu durumun kulağına gitmesi üzerine Başkan'ın çok sinirlendiği, aynı hareketin kendisine yapılmasıyla patladığı ifade edildi. Terraneo'nun o günden sonra özellikle Samandıra'da pasifleştirildiği öğrenilirken, yorumlar İtalyan'ın her an gideceği şeklinde.

Fenerbahçe yönetiminin dün akşam takıma verdiği yemekte Başkan Aziz Yıldırım ile Terraneo'nun birbirinden uzak oturması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR 10
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Gene başladı. Teknik direktöre falan ihtiyaç yok Aziz çıksın kendisi yönetsin. Başkan olduğundan beri bir teknik direktörlük sertifikası alsaydı kimseyi kovmak, almak zorunda kalmazdı. Her yerde kendisi olurdu. Bırak git artık adam gibi adamlar yönetsin artık.
    Cevapla
  • Sedat AKCAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Klasik Türk tipi yönetici. Profesyonelliğe saygısı olmayan her şeyi ben bilirim havası.
    Cevapla
  • Yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin yuzunden futboldan sogudum.
    Cevapla
  • Duka 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ki sistem zaten bu, yani sistemsizlik. Asla ilerleyemeyiz bu mantıkla. Üstelik bunu da biliyoruz ama aynı hataları tekrarlamaktan ve geri kalmaktan çok hoşlanıyoruz.
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    başkan bu ve parerayla birlikte getirdikleri oyuncularıda gönderin takım son yılların en kötüsü yol yakın iken tetbir alın yerliye dönelim Türk takımların yapısını yerliden başkası bilemez bunlar para soyguncusu yol verin gitsinler ilave alves soza kayer fabyona kadlec diego meirlenes hemen gönderin
    Cevapla
  • ERGUT 8 yıl önce Şikayet Et
    tamam ömer bey hemen gönderiyoruz...Çok biliyordun da neden teknik direktör olmadın yada başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle