Fenerbahçe'den Galatasaray'a kutlama

Fenerbahçe Futbol Vakfı, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı kutladı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a kutlama
Fenerbahçe'den Galatasaray'a kutlama
GİRİŞ 27.05.2015 13:25 GÜNCELLEME 27.05.2015 13:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, "Öncelikle Galatasaray'ın  şampiyonluğunu kutluyoruz. Verdikleri mücadelenin karşılığında aldıkları kupayı  ve taktıkları yıldızı da alkışlıyoruz" denildi.
 
Fenerbahçe için hayatın devam ettiği, birlik ve beraberlik zamanı  olduğu kaydedilen açıklamada, "Hatalar oldu ama onarılacak. Hüzün var ama  geçecek. Gerçek taraftarlık iyi günde, kötü günde bu takımın yanında  durabilmektir. Fenerbahçe taraftarının öznesi olan bu cümle gibi; kazandığında  sevmiyorum seni, kaybettiğinde sevdiğim kadar" görüşlerine yer verildi.
 
Açıklamada, sarı-lacivertli takımın sıkıntılı süreçler atlattığı  vurgulanarak, şu ifadeler kullanıldı: "Fenerbahçe olarak bizler neler atlattık neler. Son dakikalarda  şampiyonluklar verdik. 3 Temmuz fırtınasını gördük. Bugünleri de sevgiyle ve  birbirimize verdiğimiz destekle aşacağız. Bizler Fenerbahçe forması giyen  futbolcular olarak hizmet aldık, hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz.  Başında Fenerbahçe konan isimlerimiz var. Bu bizim gururumuz. Bizleri özel kılan  en önemli mirasımız. Dik durmak, Fenerbahçeli olmanın bize bahşettiği en güzel  duygulardan biridir. Bu büyüklüğü yaşayan bilir. Çünkü İslam Çupi'nin ifade  ettiği gibi; 'Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk  büyüklüğüdür. Fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki adı konamaz."

YORUMLAR 7
  • Emre 8 yıl önce Şikayet Et
    yok büyüklük şu değil buymuş kaçan şampiyonluktan sonra ne dediğini bilmiyor ye bir snackers kendine gelirsin...
    Cevapla
  • hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS taraftarı olarak FB yi bu açıklamalardan dolayı(bu davranış biçiminden)gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum,gerçek taraftarların şunun bilincinde olduğunu çok iyi bililiyorum GS için FB bin,FB için de GS nin çok önemli olduğunu kimse inkar edemez bu bir gerçekti.
    Cevapla
  • kemal turhan 8 yıl önce Şikayet Et
    3 temmuz çorabını paralel çete ile fenerin başına ören gs'nin şampiyonluğunu kutluyorlar.celladına aşık olmak bu.aziz yıldırım en çok gs sampiyonlugu gören başkan diyorlarya acın bakın 3 temmuz öncesi durum neymiş.
    Cevapla
  • ynsgkmn 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal futbol bu yenersinde yenilirsinde sampiyonda olursun ligtende Dusersin onemli Plan iyi olan takimi alkislamak. Tebrikler
    Cevapla
  • niye siz bizi kutladinizmi 8 yıl önce Şikayet Et
    emrah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle