Volkan'dan şok sözler: Sokak köpeklerini...

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Bekir İrtegün, Galatasaray karşılaşmasının sonrasında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.08.2014 01:15 GÜNCELLEME 26.08.2014 13:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Volkan, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum. Dışarıdan bir Süper Kupa finali gibi gözüküyor, ancak bizim için çok önemli bir maçtı. Kaçan goller var, onların net bir pozisyonu yok. Penaltılarla bitince benim için daha güzel oluyor.Bazen tartışmalar yapılıyor ama, bu takıma inansınlar, güvensinler. Karakter olarak, insan olarak iyi insanlardan oluşuyor. Bu kupayı kızıma armağan ediyorum, doğduğundan beri ikinci kupası" ifadelerini kullandı.

"F.BAHÇE'NİN OYUNU DA ÖNEMLİYDİ"

Bekir ise iyi bir futbol oynadıklarını kaydederken, "Çok güzel bir akşamdı. Açıkcası kaybetsek çok üzülürdüm. İyi oynadık, çok pozisyonlarımız var. Oynarken zevk aldık. Yapmak istediklerimizi yaptık. Süper Kupa'yı aldık. Lige iyi girmeyi isteyen F.Bahçe'nin oyunu da önemliydi ve biz kendi adımıza çok mutluyuz. İsmail Hoca için de önemliydi." dedi.,

YORUMLAR 31
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    senin suçun yok volkan. seni böyle konuşturan çirkeflik yapmana izin veren TFFde. Olmayan otoritede suç. Bu ülkede futbolda da hiçbiyerde de adalet yok. Yapanın yanına kar kalıyor.
    Cevapla
  • Furkan Kurnaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Melonun diğer. maçta emreye yaptığı hareket ne kadar ahlak dışıysa bu açıklama da öyledir. Bunu fenerliler de gsliler de kabul etmeli
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 9 yıl önce Şikayet Et
    VOLKANIN SEVİYESİ. Volkanın seviyesi ve terbiyesi=Aziz=ş.bahçe.
    Cevapla
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Seni de zehirlesinler. Fenerin en itici en gıcık oyuncususun seni zehirlemeleri lazım asıl.Seviniyorum bahanesiyle gitti Meloya çarptı.Orda kırmızı kart alması laızmdı.Su içip futbolcuların yüzüne tükürür gibi yere püskürttü.Sen çok mu hırlısın.Ordaki taraftardan fazlan var eksiğin yok.
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    yenildiler ya. maç boyu her pisliği yaptılar ama, yenilince futbol değersiz, maç değersiz, insanlık maçta yokmuş, soma için oynansa ne olurmuş, bunlar gs nin fb karşısında aciziyetidir, yenselerde hiç biri söz konusu olmaz, şampiyone gs olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle