F.Bahçe'den Beşiktaş'a teşekkür mesajı

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tarihi bir çağrıda bulunan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür mesajı yayınladı.

F.Bahçe'den Beşiktaş'a teşekkür mesajı
F.Bahçe'den Beşiktaş'a teşekkür mesajı
GİRİŞ 25.04.2014 13:52 GÜNCELLEME 25.04.2014 13:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de beraberlik halinde bile şampiyonluklarını garantileyecekleri Çaykur Rizespor maçında aldıkları cezanın ertelenmesi veya başka bir formül üretilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tarihi bir çağrıda bulunan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kuruluna yönelik yayımlanan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Resmi siteniz aracılığı ile yaptığınız, Türk sporunda renklerin kardeşliği, kulüplerin dostluğu adına çok önemli bir adım olarak gördüğümüz açıklamanız, başkanımız ve yöneticilerimiz nezdinde, kulübümüzü, camiamızı son derece mutlu etmiştir. Göstermiş oldukları bu değerli duruş için Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman'a ve yönetim kuruluna, teşekkür ederiz.

Açıklamanızda dile getirdiğiniz görüş, zamanlaması açısından amacına ulaşma ihtimali bulunmasa da Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları adına önemli olan asıl hedefe ulaşmış, 100 yıllık dostluk adına büyük bir adım olmuştur."

Beşiktaş Kulübü, 27 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sadece kadın ve çocuk taraftarlar tarafından izlenebilecek Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'na, "TFF, şampiyonluk coşkusu yaşamak isteyen Fenerbahçe taraftarı için bu cezayı ertelesin ya da kurallar dahilinde başka bir formül bulsun" çağrısında bulunmuştu.

YORUMLAR 1
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    Flaş!...Flaş!...Flaş!.... BJK yönetimi resmi siteden yaptığı açıklamada ligi 2. bitirip şampiyonlar ligine direkt katılmaya hak kazanmaları halinde, UEFA'ya başvurarak sporda barış ve kardeşlik adına FBnin cezasının kaldırılması veya ertelenmesini isteyip kendi yerlerine FBnin ş.ligine gitmesi gerektiğini Ve hatta daha da ileri giderek FBye verilen cezanın kendilerine verilmesini talep edeceklerini aksi takdirde UEFA'yı protesto edip hak kazandıkları şampiyonlar ligine gitmeyeceklerini açıkladılar.
    Cevapla