Beşiktaş'tan F.Bahçe için TFF'ye tarihi çağrı!

Beşiktaş, Fenerbahçe için Türkiye Futbol Federasyonu'na tarihi bir çağrı yaptı; "Şampiyonluk coşkusu yaşamak isteyen Fenerbahçe taraftarı için bu ceza ertelensin ya da kurallar dahilinde başka bir formül bulunsun"

Beşiktaş'tan F.Bahçe için TFF'ye tarihi çağrı!
Beşiktaş'tan F.Bahçe için TFF'ye tarihi çağrı!
GİRİŞ 25.04.2014 11:25 GÜNCELLEME 25.04.2014 12:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İşte yapılan o açıklama;

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, bu zamana kadar Türk futbolunun gelişmesi ve dönüşmesi için de hizmet ettik. Herkes biliyor ve kabul ediyor ki, futbol dünyanın en güzel oyunudur. Ancak futbol taraftar varsa vardır ve her şey taraftarın güzel futbol seyretmesi, eğlenmesi ve coşması için vardır.

Bu nedenle çok önemli bir konuya dikkat çekmek istiyoruz. Bilindiği gibi 2013-2014 futbol sezonunun sonuna yaklaştık ve ezeli rakibimiz Fenerbahçe, bir puan daha alarak şampiyonluğunu ilan etme amacında. Fenerbahçe bu puanı alır ya da alamaz; işin bu noktası futbolun cilvesi içinde. Fakat gerek Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, gerekse de taraftarı, TFF'nin verdiği bir maç seyircisiz oynama (kadın ve çocuk izleyicilere açık) cezası nedeniyle şampiyonluk kutlaması planlarını ertelemek zorundalar. Tahkim Kurulu bu cezayı onadı, Fenerbahçe'nin erteleme talebini de reddetti.

Biz de diyoruz ki; madem futbol sevgidir, dostluktur, kardeşliktir. Madem futbol taraftarla bir olma, coşma ve kutlama yapmaktır. İşte bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu, şampiyonluk coşkusu yaşamak isteyen Fenerbahçe taraftarı için bu cezayı ertelesin ya da kurallar dahilinde başka bir formül bulsun.

Saygılarımızla,

Beşiktaş Jimnastik Kulübü

YORUMLAR 13
  • suphi urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe krallığı!. Bjk yemedi krallığa karşı duramadı
    Cevapla
  • alp042 9 yıl önce Şikayet Et
    BEŞİKTAŞ BİTMİŞTİR. Zaten çarşı grubu kendi ipini çekti şimdi de BJK yönetimi kendi ipini çekmiştir. Fenrbahçeye boyun eydiler. Yaşasın GALATASARAY .
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın fener - beşiktaş kardeşliği kıskananlar çatlasın. bu iki takım paralellerin gadrine uğramıştı. yan taraftaki figstürde adaletin tecellisini gösteriyor.. yorumlarda hiçde kardeşlik yok, nefret var haset var lütfen sakin olun.
    Cevapla
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki beşiktaşı bırakmışım. Ne zavallıca bir davranış..Beşiktaş fenerbahçenin şampiyonluk kutlaması yapabilmesi için TFFye yalvarıyor. Neyse iyi ki bırakmışım beşiktaşı,
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    BU MAÇ BEŞİKTAŞLA FENERİN ŞAMPİYONLUK MAÇI OLSAYDI.... vede federasyon başka bir takımın çağrısıyla bu cezayı kaldırsaydı birilerinin bir yerleri tavana vura vura kararırdı. Sizin eski başkanınız gibi sizde Fenerbahçenin arka bahçesisiniz. YAKIŞMIYOR....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle