Danimarka turladı! Tadic'li Sırbistan'dan erken veda

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu üçüncü maçında Danimarka, Sırbistan'la 0-0 berabere kalarak son 16 turuna yükseldi.

Danimarka turladı! Tadic'li Sırbistan'dan erken veda
Danimarka turladı! Tadic'li Sırbistan'dan erken veda
GİRİŞ 25.06.2024 23:53 GÜNCELLEME 26.06.2024 00:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu üçüncü ve son hafta maçında Danimarka ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Münih Futbol Arena'da oynanan karşılaşma 0-0 berabere sona erdi.

Bu sonucun ardından Danimarka puanını 3'e yükselterek lider İngiltere'yle birlikte son 16 turuna yükseldi. 3 puanı bulunan Slovenya ise tur atlamak için tüm maçların bitmesini ve en iyi üçüncüler arasına girmeyi bekleyecek. Grupta 2 puanı bulunan Sırbistan ise turnuvaya veda etti.

Danimarka, Almanya ile eşleşti

Son Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynama başarısı gösteren Danimarka, son 16 turunda ev sahibi Almanya'nın rakibi oldu.

A Grubu'nu lider tamamlayan Almanya ile Danimarka, 29 Haziran Cumartesi günü çeyrek finale yükselebilmek için mücadele edecek.



Danimarka: 0 - Sırbistan: 0

Stat: Münih Futbol Arena

Hakemler: François Letexier, Cyril Mugnier, Mehdi Rahmouni (Fransa)

Danimarka: Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Bah (Dk. 77 Kristiansen), Hjulmand (Dk. 77 Delaney), Hojbjerg, Maehle, Eriksen (Dk. 88 Poulsen), Hojlund (Dk. 59 Dolberg), Wind (Dk. 46 Skov Olsen)

Sırbistan: Rajkovic, Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic, Mijailovic (Dk. 73 Mladenovic), Ilic (Dk. 68 Vlahovic), Gudelj (Dk. 46 Jovic), Zivkovic, Samardzic (Dk. 46 Tadic), Lukic (Dk. 87 Sergej Milinkovic-Savic), Mitrovic

Sarı kartlar: Dk. 4 Milenkovic, Dk. 83 Mitrovic (Sırbistan), Dk. 27 Wind, Dk. 30 Hjulmand (Danimarka)

EURO 2024 Puan Durumu ve FikstürEURO 2024 Puan Durumu ve Fikstür

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Sırbistanın iki penaltısını vermediler. Alın size Avrupa medeniyeti. Sen misin Rusyayı destekleyen. Hakemler elenmemiz için elinden geleni yapacaklar. Bir gollü mağlubiyette bile turu geçmemize yeterli.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Bir gollü mağlubiyet bile turu geçmeye yeterli. Onuda başarırlar
    Cevapla
  • Mehmet 2 gün önce Şikayet Et
    Yarın beraberlik yetiyor bize çekya 1-1 Türkiye diyelim çıkalım gruplardan
    Cevapla
  • Vatandaş 2 gün önce Şikayet Et
    Slovenya beklemeyecek çıktı zaten en iyi 3. Olarak. Çekyaya 1-0 fazla gol yenilmezsek bizde çıkıyoruz yenerek zaten cikiyoruz.
    Cevapla
  • Muh 2 gün önce Şikayet Et
    2 farklı mağlubiyet ile de çıkıyoruz. 3 ve üzeri farklı mağlubiyet riskli. Hollanda ve Slovenya en iyi 3. olarak zaten çıktılar. Muhtemelen Slovakya grubunun 3.sü de çıkacak. Son çıkan da bizim grubun 3.sü ile Macaristan arasında belirlenecek.
    Cevapla
  • Abdullah64 2 gün önce Şikayet Et
    Slovakya daha oynamadı.
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 2 gün önce Şikayet Et
    Sırplarla ilgili her türlü olumsuzluk, her müslüman için mutluluk vesilesi olmalı. Müslüman ve insanlık düşmanıdır, onlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle