Muhammed Ali'nin Cenazesi'nde rezalet!

Efsane boksör Muhammed Ali'nin cenazesi öncesinde yaşanan olay herkesi şoke etti.

GİRİŞ 10.06.2016 16:28 GÜNCELLEME 11.06.2016 08:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre; dünden önceki akşam Kentucky Louisville'deki İslami tören için 14 bin ücretsiz bilet basıldı. Dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı KFC Yum Center'da tören için ise 15 bin bilet ayarlandı.

BİLETLER YARIM SAATTE BİTTİ

Biletler dağıtıma çıkar çıkmaz yarım saat içinde tükendi. Efsane boksörün hayranları bilet almak için geceden kuyruğa girdi. Çok geçmeden karaborsacıların da devreye girdiği aktarıldı.

BOB GUNNEL: ŞAŞKINIM

Aile adına açıklama yapan Bob Gunnell, "Kişisel olarak Muhammed Ali'nin cenaze töreninden kâr elde etmeye çalışanlardan tiksiniyorum ve bu durum karşısında şaşkınım" dedi. New York Daily News'ün haberine göre; Craiglist dâhil bazı internet sitelerinden satılan biletler için 100 dolar isteniyor.

YORUMLAR 18
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    ne bileti cenaze töreni mi futbol maçı mı?
    Cevapla
  • futbol maçımı 7 yıl önce Şikayet Et
    cenaze törenimi
    Cevapla
  • kobra 7 yıl önce Şikayet Et
    inadına reis bu hainlere karşı arkandayız
    Cevapla
  • Kozanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Geniş bir meydanda biletsiz yapsaydınız daha güzel olurdu.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Muhammed Alinin cenazesinde Yahudi Haham,ın ne işi var! adam kalkmış cenazede Türkiyeye saldırıyor! artık anlayın? Yahudilerin amacı Türkiyeyi ve Müslümanları karıştırmak,Örgütleri Otpor,Canvas(Gezi finansörü soros) ile Arap baharı altında Suriyede Binlerce Müslümanı katlettiler şu an Dünyada hala Türkiye dahil bir çok ülkeyi karıştırmaya devam ediyorlar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle